Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καϊάφας: “Ήμασταν καλύτεροι, δικαιούμασταν τη νίκη” (video)

Καϊάφας: “Ήμασταν καλύτεροι, δικαιούμασταν τη νίκη” (video)


Άδικο το αποτέλεσμα για την ομάδα του, δήλωσε πως ήταν το αποψινό, ο Κώστας Καϊάφας. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναφέρθηκε και στο ότι η προηγούμενη διοίκηση άφησε την ομάδα χωρίς επιθετικό.

Καϊάφας: Ήταν ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Ξέραμε πως ο αντίπαλος έδωσε πολλά παιχνίδια. Προσπαθήσαμε να τον τρέξουμε, να τον πιέσουμε. Θεωρώ πως το καταφέραμε και είμασταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι. Με εξαίρεση κάποιες φάσεις στο τελευταίο 20λεπτο, δεν απειληθήκαμε και αξίζαμε τη νίκη. Δεν θα σταθώ στους λόγους που δεν σκοράραμε. Το γκολ είτε το έχεις, είτε το δουλεύεις πολύ. Δεν είναι τυχαίο που όλα μας τα σουτ πήγαν εκτός. Θα το πως, δεν φοβάμαι, είναι λάθος των προηγούμενων, δεν γίνεται να σε λένε ΟΜΟΝΟΙΑ και πέραν του Ρουσιά να μην έχει καθαρόαιμο στράικερ. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα.

Χριστοφόρου: Ήταν ένα ντέρμπι. Ξέραμε πως με την αλλαγή του προπονητή η ΟΜΟΝΟΙΑ βελτιώθηκε άλλαξε πράγματα στο παιχνίδι της. Αυτό μας δυσκόλεψε στην ανάπτυξη από την άμυνα. Σίγουρα δεν ήμασταν καλοί, έχω την αίσθηση όμως ότι όποιος σκόραρε πρώτος θα κέρδιζε. Θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας για τον τίτλο. Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ.