Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κυκλοφορούν αύριο τα εισιτήρια για το Αμμόχωστος

Κυκλοφορούν αύριο τα εισιτήρια για το Αμμόχωστος

img_5275


Στη διάθεση του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα είναι από αύριο τα εισιτήρια για το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ερμή στο στάδιο Αμμόχωστος. Προτεραιότητα όπως πάντα θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας, με τη διάθεση των εισιτηρίων για τον υπόλοιπο κόσμο να ξεκινά την Παρασκευή. Η τιμή καθορίστηκε στα 17 ευρώ το κανονικό και στα 10 το μαθητικό. Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες από την ανακοίνωση της ομάδας μας:

Αρχίζει αύριο (13/03) και ολοκληρώνεται την Παρασκευή (14/03) η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Ερμή, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 15 Μαρτίου, στις 18:00, στο στάδιο «Αμμόχωστος», στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο κόσμος της ομάδας μας θα έχει στη διάθεσή του το πέταλο του σταδίου και συνεπώς δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του τα εισιτήρια που αναλογούν στην ομάδα μας.

Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν αύριο (13/03) προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίου, ενώ τα εναπομείναντα εισιτήρια θα τεθούν στη διάθεση και του υπόλοιπου της ομάδας μας την Παρασκευή (14/03). Απαραίτητη προϋπόθεση για να εξασφαλίσουν αύριο (13/03) εισιτήριο οι κάτοχοι διαρκείας, είναι η επίδειξη της κάρτας τους.

Εάν δεν εξαντληθούν όλα τα εισιτήρια που αναλογούν στην ομάδα μας από την προπώληση, τότε θα διατίθενται από τα ταμεία του σταδίου, την ημέρα του αγώνα, τα οποία θα ανοίξουν στις 16:45. Την ίδια ώρα θα ανοίξουν και οι είσοδοι του σταδίου.

Ώρες και ημέρες λειτουργίας των σημείων:
•    Green Boutique (Πέμπτη και Παρασκευή από τις 09:00 – 13:00 και 15:00 – 18:30)
•    ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού Σύλλογος Πρόοδος (Πέμπτη και Παρασκευή από τις 17:00-20:00)
•    ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας (Πέμπτη και Παρασκευή από τις 17:00 – 20:00)

Οι τιμές των εισιτηρίων όπως έχουν καθοριστεί από τη γηπεδούχο ομάδα:
•    Κανονικό: 17 ευρώ
•    Μαθητικό: 10 ευρώ
•    Τα παιδικά εισιτήρια θα διατίθενται δωρεάν στις εισόδους του σταδίου, για παιδιά κάτω των 12 χρόνων.