Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μαργκάσα: “Χρειάζεται να πάρουμε νίκες (video)

Μαργκάσα: “Χρειάζεται να πάρουμε νίκες (video)

kos_5613


Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της έκανε απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ, σύμφωνα με το Ρενάτο Μαργκάσα, που ήταν φιλοξενούμενος στο postgame της PrimeTel. Ο Πορτογάλος μέσος που ήταν από τους κορυφαίους σήμερα, δήλωσε με το τέλος του ματς:

“Πρώτα από όλα να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου. Παίξαμε πολύ καλά ξανά, μας έλειπε μόνο το γκολ όμως παίξαμε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Ο προπονητής προσπαθεί να χτίσει ΟΜΑΔΑ. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να γίνουμε ομάδα. Κανείς δεν κερδίζει παιχνίδια μόνος εκτός από τον Κριστιάνο και το Μέσι. Ο προπονητής είναι ξεκάθαρος σε αυτό, ότι θέλει να γίνουμε ομάδα και φαίνεται η αλλαγή”, ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Σε ερώτηση εάν ο Κώστας Καϊάφας ερχόταν νωρίτερα, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κυνηγούσε ακόμα το τίτλο, είπε: “Σέβομαι όλους του προπονητές και δεν θέλω να μπω σε διαδικασία σύγκρισης τους. Θέλω να κοιτάμε μπροστά, έχουμε ακόμα στόχους και παιχνίδια να κερδίσουμε. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι.Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Δεν μπορούμε να παίζουμε καλά και να μην παίρνουμε τις νίκες. Πρέπει να αρχίσουμε να σκοράρουμε και να παίρνουμε νίκες. Νομίζω κάναμε ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια και αν δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα ίσως να διαρκούν και 7 λεπτά από τις ευκαιρίες μας. Νίκες θέλουμε όμως”.

Σχολιάζοντας τους άλλους αντιπάλους, ανέφερε: “Ο Απόλλωνας έχει πολύ καλούς παίκτες και μπορεί να παλέψει για το πρωτάθλημα. Σήμερα, απλά δεν άφησε η ΟΜΟΝΟΙΑ τον Απόλλωνα να παίξει όπως μπορεί. Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή, κόψαμε τα ατού του Απόλλωνα και τους υποχρεώσαμε να παίξουν όπως θέλαμε εμείς. Το Αποέλ και η ΑΕΛ έχουν επίσης καλές ομάδες. Θέλω να τις δω να παίζουν μεταξύ τους, αλλά να θυμούνται και οι 2 πως παίζουν και μαζί μας και θα έχουμε λόγο στο ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα”.