Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με επιτυχία οι χθεσινές εκδηλώσεις σε Λατσιά και Ακάκι

Με επιτυχία οι χθεσινές εκδηλώσεις σε Λατσιά και Ακάκι


Πάνω από 10 χιλιάδες ευρώ μαζεύτηκαν από τις χθεσινές συγκεντρώσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που έγιναν σε Λατσιά και Ακάκι. Η παρουσία του κόσμου και στις δύο εκδηλώσεις ήταν μαζική και μέσα σε πανηγυρικό κλίμα έδειξαν όλοι πως η στήριξη στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι δεδομένη. Η παρουσία ποδοσφαιριστών της ομάδας μας έδωσε την ευκαιρία στους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Περισσότερα στο δελτίου τύπου του σωματείου μας:

Στα Λατσιά και στο Ακάκι δόθηκε η συνέχεια των ανοικτών συγκεντρώσεων που πραγματοποιεί το Σωματείο μας, στο πλαίσιο της προσπάθειας για σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και για οικονομική ενίσχυση του Σωματείου μας.

Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο οίκημα της ΠΕΟ, στα Λατσιά, έδωσε το παρών του ο α’ αντιπρόεδρος του Σωματείου μας, Πανίκος Νεοφύτου, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Γιαννάκης Ιωάννου, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Φίλιππος Δημητρίου, όπως και οι ποδοσφαιριστές, Ρενάτο Μαργκάσα και Σερτζίνιο.

Στις Λαϊκές Οργανώσεις Ακακίου βρέθηκε ο β’ αντιπρόεδρος του Σωματείου μας, Λάκης Πολυκάρπου, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, Κόκος Αντωνίου και Νίκος Πατίκκης, ο Ράινερ Ράουφμαν και οι ποδοσφαιριστές Ρικάρντο Φερνάντες, Άλεξ Ρούμπιο και Γιάννης Χατζηβασίλης.

Τόσο η συγκέντρωση στα Λατσιά, όσο και αυτή που πραγματοποιήθηκε στο Ακάκι, στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Σ’ αυτές συμμετείχαν πάρα πολλοί φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που διαμένουν σ’ αυτές ή στις ευρύτερες περιοχές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για πολλά θέματα που αφορούν το Σωματείο μας, να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους, να καταθέσουν τις εισηγήσεις και τις απόψεις τους, όπως και να συνομιλήσουν με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές μας.

Οι πέντε ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που συμμετείχαν στις ανοικτές συγκεντρώσεις, ευχαρίστησαν θερμά τον κόσμο για την στήριξη και την αγάπη που τους προσφέρει, ενώ από την πλευρά τους τόνισαν ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να τους προσφέρουν χαρές και επιτυχίες. Επίσης, μοίρασαν αυτόγραφα στον κόσμο, συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Από τις ανοικτές συγκεντρώσεις σε Λατσιά και Ακάκι μαζεύτηκε το χρηματικό ποσό των 6125 ευρώ και 4765 ευρώ αντίστοιχα, από πωλήσεις εισιτηρίων διαρκείας και εισφορές.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές των συγκεντρώσεων, αλλά και σε όλο τον κόσμο που συμμετείχε σ’ αυτές. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν σ’ αυτές τις περιοχές τέτοιοι παθιασμένοι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, που με την αγάπη τους για την ομάδα μας ενισχύουν την ελπίδα για ένα πολύ καλύτερο μέλλον.

Δείτε φωτογραφίες από τις χθεσινές εκδηλώσεις.