Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με ισοπαλία στη νέα εποχή

Με ισοπαλία στη νέα εποχή

kos_4646


Με ισοπαλία μπήκε η εποχή Καϊάφα σε ένα παιχνίδι που η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπορούσε να κέρδιζε, αν ήταν λίγο πιο συγκεντρωμένη. Η ομάδα μας προηγήθηκε στο σκορ με 0-1 με κεφαλιά του Σκέμπρι, όμως μια ολιγωρία στην άμυνα, έδωσε την ευκαιρία στον Μανού να ισοφαρίσει. Σοβαρό λάθος από τον Αναστασίου σε άλλο ένα ματς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Α’ ημιχρόνο

Ισοζυγισμένο το πρώτο 45λεπτο, που θα μπορούσε πάντως να έχει άλλη εικόνα αν ο Αναστασίου έδινε το οφθαλμοφανέστατο πέναλτι στον Φερνάντες στο 25′. Ο Ερμής είχε την κατοχή της μπάλας στην αρχή του παιχνιδιού, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να προσπαθεί να κτυπήσει στην κόντρα. Στο 7′ μετά από λάθος του Σερφά, Τακμπατζούμι και Παουλίνιο έφυγαν μόνοι με τον Μορέιρα, όμως ταχύτατα ο Αλαμπί έκοψε την τελική πάσα και αποσόβησε το γκολ. Στο 24′ ο Φερνάντες βρήκε τον Ρούμπιο που έφυγε ταχύτατα από δεξιά. Η τελική του πάσα έφτασε στο Σκέμπρι που σούταρε δυνατά, προ του Αραμπατζί όμως απέκρουσε ο Πίνα σε κόρνερ. Στην επόμενη φάση, ο Φερνάντες ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Παουλίνιο, ο Αναστασίου όμως έδειξε παίζεται. Η παράβαση ήταν ξεκάθαρη. Στο 27, ο Ρούμπιο έκανε νέα κούρσα, γύρισε στο Μαργκάσα, το σουτ του όμως κόντραρε. Στο 36′ Λεάντρο και Σκέμπρι έπαιξαν το 1-2, με το Λέο να σουτάρει και ο Αραμπατζής απέκρουσε. Στο 41′ μεγάλη ευκαιρία για τον Ερμή. Πλάγιο άουτ, πρώτη κεφαλιά από τον Τακμπατζουμί, δεύτερη από τον Μοράν, η μπάλα άουτ. Τελευταία προϋπόθεση μια κάθετη του Φερνάντες στον Εφραίμ, με τον Αραμπατζή να διαβάζει τη φάση και να μαζεύει. Τέλος ημιχρόνου 0-0.

Β’ ημίχρονο

Παρόμοια εικόνα, με όλα τα λεφτά να είναι στο τελευταίο 15λεπτο. Με σουτ του Αλίμι ξεκίνησε το ημίχρονο, που έφυγε άουτ. Στο 52′ ο Σκέμπρι έκλεψε τη μπάλα και την έδωσε στον Ρούμπιο που σε πλεονεκτική θέση καθυστέρησε. 7 λεπτά αργότερα ένα καλό σουτ του Φερνάντες. Επόμενη φάση στο 72, με ένα σουτ του Εφραίμ να περνάει άουτ. Στο 75′, ο Αντρέ Σκέμπρι άνοιξε το σκορ. Ο Αλίπιο εκτέλεσε φάουλ στο πρώτο δοκάρι και ο Μαλτέζος με κεφαλιά νίκησε τον Αραμπατζή. Στο 79΄ η ΟΜΟΝΟΙΑ έγινε ξανά απειλητική με το Σκέμπρι να μην μπορεί να τελειώσει τη φάση, ενώ στην αμέσως επόμενη φάσση ήρθε η ισοφάριση. Σέντρα του Τσίνα στην καρδιά της άμυνας, ολιγωρία από τους αμυντικούς και ο Μανού σαν σε προπόνηση σκόραρε.  Στο 81′ ένα σουτ του Μαχράντε πέρασε άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και ένα σουτ του Τέιλορ στο 87′.

Συμπερασματικά

Η ΟΜΟΝΟΙΑ εξήλθε ισόπαλη με τον Ερμή σε ένα ματς μάλλον ισοζυγισμένο, αλλά μετά από καιρό έδειξε να το νιώθει, να το θέλει. Η απόσταση από την 4η θέση δεν μειώθηκε και θα πρέπει στις 7 αγωνιστικές που απομένουν η ΟΜΟΝΟΙΑ να διαχειριστεί με σωστό τρόπο τα παιχνίδια για να περάσει τον Ερμή.