Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με καλύτερη εικόνα και στόχο την Ευρώπη

Με καλύτερη εικόνα και στόχο την Ευρώπη

img_3779


Με μια εβδομάδα καθυστέρηση, η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται αυτό το Σαββατοκύριακο τον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ. Ο στόχος για την ομάδα μας είναι διπλός: από τη μια θέλει να βελτιώσει την εικόνα της και από την άλλη, να πάρει την ουσία από το παιχνίδι που είναι οι τρεις βαθμοί. 3 αγωνιστικές πριν τα πλέι οφ, η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να μπει στην τελική ευθεία με όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς.

Μακροπρόθεσμα, στόχος είναι φυσικά η έξοδος στην Ευρώπη και προς αυτή τη κατεύθυνση πρέπει να βλέπουμε. Αν θα μας επιτρέψουν οι συγκυρίες να ελπίσουμε για κάτι περισσότερο δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, για την ώρα το μίνιμουμ των απαιτήσεων μας πρέπει να είναι η Ευρώπη. Για να το πετύχουμε φυσικά, πρέπει οπωσδήποτε να αποφευχθούν λάθη που είδαμε σε προηγούμενα παιχνίδια και που έχουν στοιχίσει πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα.

Ο κόσμος γνωρίζει τα προβλήματα, γνωρίζει και τις δυσκολίες. Στο τέλος της ημέρας θέλει να βλέπει μπάλα και μια ομάδα που παλεύει μέσα στο γήπεδο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει περισσότερες δυνατότητες από όσες έδειξε ως τώρα και πρέπει έστω και αργά να τις εξερευνήσει.