Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με πρωταγωνιστές Ιβανόφ και Θεράποντος

Με πρωταγωνιστές Ιβανόφ και Θεράποντος

therapontos3


Μεγάλη νίκη για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρωτάθλημα Νέων, που συνέτριψε την Ανόρθωση με 5-0, έχοντας ως πρωταγωνιστές τους Παναγιώτη Θεράποντος και Γιώργο Ιβανόφ.

Οι πράσινοι ήταν κατά πολύ ανώτεροι του αντιπάλου και από νωρίς έφεραν το ματς στα μέτρα τους. Αρχικά στο 5ο λεπτό ο Βούλγαρος διεθνής άνοιξε το σκορ το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το 45ο λεπτό, χρονικό σημείο που ο Παναγιώτης Θεράποντος έκανε το 2-0 για το τριφύλλι.

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, οι πράσινοι πίεσαν και το 3ο γκολ δεν άργησε να ρθει. Στο 54′ Ο Ιβανόφ σκόραρε το 2ο του γκολ στο παιχνίδι και έδωσε προβάδισμα τριών γκολ στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο οι δύο ποδοσφαιριστές πέτυχαν από ακόμα ένα γκολ. Στο 75′ ο Θεράποντος έγραψε το 4-0 ενώ το χατ-τρικ ο Ιβανόφ το πέτυχε στο 81′.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίστηκε με τους Χατζηφραγκίσκου, Γιασεμή (46′ Ανδρέου), Μαυροφτή, Λοΐζου, Φιλιώτη, Λούβαρη, Σοφοκλέους (Θεοδούλου 64′), Αποστόλου (73′ Νεάρχου), Θεράποντος, Ιβανόφ, Χατζηβασίλη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην 2η θέση, έξι βαθμούς πίσω από τον πρωταθλητή Απόλλων. Στη τελευταία αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίζεται με την ΠΑΕΕΚ εκτός έδρας.