Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με τρεις Βραζιλιάνους η εκδήλωση στο Τσέρι

Με τρεις Βραζιλιάνους η εκδήλωση στο Τσέρι


Με την παρουσία των Σερτζίνιο, Λεάντρο και Αλίπιο θα πραγματοποιηθεί η αυριανή εκδήλωση στο Τσέρι. Οι τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, μαζί με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και παλαιμάχους ποδοσφαιριστές θα βρεθούν κοντά στον κόσμο. Διαβάστε το δελτίο τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Συνεχίζονται αύριο (13/03) στο οίκημα της Αναγέννησης Τσερίου οι μεγάλες ανοικτές συγκεντρώσεις, που εντάσσονται στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται αφενός για σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα σε όλους όσους αποτελούν την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αφετέρου για οικονομική ενίσχυση του Σωματείου μας.

Το παρών τους στην ανοικτή συγκέντρωση θα δώσουν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, όπως και οι τρεις Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές Λεάντρο, Σερτζίνιο και Αλίπιο.

Στη συγκέντρωση θα γίνει εποικοδομητικός διάλογος, ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων, ενώ οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θα παρευρεθούν θα έχουν και την ευκαιρία να υποβάλουν τα ερωτήματά τους. Επίσης, οι ποδοσφαιριστές θα μοιράσουν αυτόγραφα, θα φωτογραφηθούν και θα συνομιλήσουν με τον κόσμο της ομάδας μας.

Στο χώρο θα υπάρχει συνεργείο για διάθεση εισιτηρίων διαρκείας, όπως και λαχνών εισφοράς.