Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μην τα κάνεις ξανά θάλασσα (video)

Μην τα κάνεις ξανά θάλασσα (video)


Δεν θέλουμε να προδικάζουμε καταστάσεις, ούτε να βάζουμε πίεση. Την τελευταία φορά όμως που μας έκανε Απόλλωνας-ΟΜΟΝΟΙΑ στη Λεμεσό ο Νικολάου, μας έσφαξε κανονικά και με το νόμο. Δεν μπορούμε λοιπόν να μην αναφέρουμε κάτι και να τον παρακαλέσουμε να μην τα κάνει ξανά θάλασσα, να παίξει 50-50.

Για να μιλάμε συγκεκριμένα πάντως: στο 39′ με το σκορ 0-1 υπέρ μας ο Αλαμπί κάνει λάθος, χάνει τη μπάλα από τον Ντάντι και ενώ αυτή κατευθυνόταν πλάγια και προς τον Λεβίτα, τον ανατρέπει. Φάουλ και κίτρινη κάρτα, ξεκάθαρα πράγματα. Ή μήπως όχι; Ο Νικολάου ανακαλύπτει κόκκινη και αφήνει την ΟΜΟΝΟΙΑ με 10. Ο Απόλλωνας με τη βοήθεια του Λεβίτα γυρίζει το ματς και φτάνουμε στις καθυστερήσεις. Στο 90+1 ο ασταμάτητος Χριστοφή περνάει τον Μιγκελίτο που τον ανατρέπει μέσα στη περιοχή. Όλο το γήπεδο βλέπει πέναλτι, ο Νικολάου κοιτάει το φεγγάρι.

Με δεδομένο ότι την τελευταία φορά που παίξαμε τον Απόλλωνα υπήρχε ξανά αλλοίωση αποτελέσματος εις βάρος μας (θυμηθείτε απλά το πέναλτι) ζητάμε ξεκάθαρα από το Μ. Νικολάου να αφήσει τις όποιες οδηγίες δεχτεί στην άκρη και να παίξει 50-50.
Η κόκκινη στο 1:30, η πεναλτάρα στο 5:40