Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Νιώθουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν” (audio)

“Νιώθουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν” (audio)


Για την απόφαση της διοίκησης, όπως δώσει το χρίσμα στον Κώστα Καϊάφα, μίλησε το πρωί στο Σούπερ ΣΠΟΡ FM ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δημητρίου.

Για την πρόσληψη Καϊάφα:

Μετά και τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας, έκρινε το Δ.Σ. πως η πρόσληψη προπονητή ήταν αναγκαία για να δοθεί μια νέα πνοή στην ομάδα. Χθες συνεδρίασε έκτακτα και αποφάσισε πρόσληψη του Καϊάφα και των συνεργατών του Ιωακείμ και Κίναν. Οι κυριότεροι λόγοι έχουν να κάνουν με το γεγονός πως ο Κώστας Καϊάφας αποτελεί παιδί που βγήκε από τα σπλάχνα της ομάδας και γνωρίζει πολύ καλά τι αντιπροσωπεύει η ομάδα. Τα ίδια ισχύουν και για τον Άκη Ιωακείμ, γνωρίζουν και οι δύο ποια είναι αυτή η ομάδα. Έρχονται με όρεξη και νιώθουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Γνωρίζουν πως το φορτίο είναι πολύ βαρύ. Το σύνθημα που θα δώσουν στους παίκτες είναι δουλειά και μόνο δουλειά. Ο κόσμος έχει δεχτεί με τον καλύτερο τρόπο την απόφαση του Δ.Σ. Ήδη υπάρχει μια αλλαγή στην ψυχολογία της ομάδας. Ο κόσμος πρέπει να μείνει κοντά και να στηρίξει την προσπάθεια του αιώνιου αρχηγού της ομάδας. Όλοι μαζί να βελτιώσουμε την ομάδα σε όλους τους τομείς.

Για τους Κάσερες, Στάροβλαχ και Μπούις:

Τους ευχαριστούμε, σε μία δύσκολο περίοδο στάθηκαν δίπλα στην ομάδα. Ειδικά ο κ. Κάσερες έδειξε συνέπεια και ήταν εκεί όποτε του ζητήθηκε. Πρόθεση του Δ.Σ. είναι να τους κρατήσει και σε συζήτηση μαζί τους θα αποφασιστεί σε πιο πόστο.

Οι παίκτες χθες πήραν μέρος των δεδουλευμένων τους:

Χθες δόθηκε ένα μέρος στους ποδοσφαιριστές από τα οφειλόμενα τους. Ενημερώθηκαν και το πότε θα πάρουν άλλο ένα μέρος.

Ακούστε τις δηλώσεις: