Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι πρώτες μεγάλες συγκεντρώσεις

Οι πρώτες μεγάλες συγκεντρώσεις


Όπως ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, έχουν διευθετηθεί τέσσερις ανοικτές συγκεντρώσεις στο πλαίσιο της προσπάθειας αφενός για σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα σε όλους όσους αποτελούν την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αφετέρου για οικονομική ενίσχυση του Σωματείου μας.

Το παρών τους στις συγκεντρώσεις θα δίνουν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, όπως και ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Θα γίνεται εποικοδομητικός διάλογος, ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα έχουν και την ευκαιρία για να υποβάλουν τα ερωτήματά τους. Επίσης, στο χώρο θα υπάρχει συνεργείο για διάθεση εισιτηρίων διαρκείας, όπως και λαχνών εισφοράς.

Πιο κάτω παραθέτουμε τις συγκεντρώσεις που έχουν προγραμματιστεί:
– 12 Μαρτίου 2014, 19:00: Οίκημα ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας / Αμμοχώστου
– 13 Μαρτίου 2014, 19:00: Οίκημα Αναγέννησης Τσερίου
– 17 Μαρτίου 2014, 19:00: ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού
– 20 Μαρτίου 2014, 19:00: Οίκημα ΣΥ.ΦΙ. Ταμασού στους Εργάτες (Θα καλύψει τις περιοχές Εργάτες, Δευτερά, Ανάγια, Ψημολόφου, Επισκοπιό, Πολιτικό, Πέρα Ορεινής)

Στην ανακοίνωση της Διοίκησης αναγράφεται: “Καλούνται οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ που διαμένουν στις συγκεκριμένες περιοχές, όπως δώσουν μαζικό παρών στις ανοικτές συγκεντρώσεις, μέσα από τις οποίες το Σωματείο μας θα βγει πολύ πιο δυνατό, ενωμένο και ενισχυμένο, στον μεγάλο αγώνα που δίνει”.

* Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι επόμενες ανοικτές συγκεντρώσεις.