Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Ο κόσμος είναι δίπλα της” (audio)

“Ο κόσμος είναι δίπλα της” (audio)

vik_7385


Στο γεγονός πως ο Πράσινος Λαός, παρά τις τόσες στεναχώριες, βρίσκεται κοντά στην ομάδα και την στηρίζει, στάθηκε σε δηλώσεις του το πρωί στο ΣΠΟΡ FM ο Ανδρέας Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε για το αιώνιο ντέρμπι, για την ψεσινή συνάντηση στη Λεμεσό, αλλά και για την προσπάθεια του Κώστα Καϊαφα να προστατέψει τον Γιώργο Εφραίμ.

Για το αιώνιο ντέρμπι:

Είναι ένα σκηνικό γνώριμο για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Παίζουμε στο γήπεδο ποδόσφαιρο και έχουμε και εκτός γηπέδου μια μάχη για να ρθουν λεφτά. Ασφαλώς δεν είναι το ιδανικό για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με το κεφάλι ψηλά και αισιόδοξοι για το μέλλον. Είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες. Θα προσπαθήσουμε να προτάξουμε το πάθος και σε συνδυασμό με την καλή αγωνιστική παρουσία, με συγκέντρωση να πετύχουμε το ζητούμενο. Είμαστε αποφασισμένοι να πάμε να κερδίσουμε. Θέλουμε να δούμε κατάθεση ψυχής στο γήπεδο, όμως εάν αυτό δεν συνοδεύεται και με καλό ποδόσφαιρο, τότε από μόνο του το πάθος και η ψυχή ενδεχομένως να μην σου φέρουν τη νίκη. Ο αντίπαλος δείχνει να είναι δυνατός, όμως το πιστεύουμε.

Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο:

Χθες ο κόσμος έδειξε πως είναι δίπλα στην ομάδα. Υπάρχει μεγάλη δίψα για το αυριανό παιχνίδι. Αν και η μέρα δεν είναι η καλύτερη για μεγάλη προσέλευση, ωστόσο νιώθουμε από τα μηνύματα που παίρνουμε πως θα έχουμε αρκετό κόσμο στο γήπεδο. Φάνηκε και στο ματς με τον Ερμή, ο κόσμος ήταν εκεί και χειροκρότησε τους παίκτες. Σε μια δύσκολη σεζόν γεμάτη στεναχώρια, πάνω από όλα ο κόσμος αγαπάει την ομάδα και βρίσκεται δίπλα της. Η ομάδα χρειάζεται χρόνο και στήριξη.

Για την ασπίδα προστασίας στον Εφραίμ που σήκωσε ο Κώστας Καϊάφας:

Έχει μιλήσει ο Κώστας Καϊάφας με το Γιώργο, έχουν πει πολλά πράγματα και η χθεσινή του τοποθέτηση βγήκε μέσα από τη ψυχή του, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τον παίκτη να ανεβάσει την απόδοση του και να δοθεί ένα τέλος στις φήμες. Ο προπονητής μας έστειλε το μήνυμα στον κόσμο πως πρέπει να στηρίζει τους παίκτες μας. Η προσπάθεια είναι να μείνει ο Γιώργος. Εγώ εκτιμώ πως προτεραιότητα του παίκτη στην Κύπρο είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ακούστε τις δηλώσεις: