Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παιδικά χαμόγελα, αγνή αγάπη για την ΟΜΟΝΟΙΑ και… 3250 ευρώ (Φωτορεπορτάζ)

Παιδικά χαμόγελα, αγνή αγάπη για την ΟΜΟΝΟΙΑ και… 3250 ευρώ (Φωτορεπορτάζ)

Στον χώρο του ΣΥ.ΦΙ. Ταμασού, στον οποίο ξεχώριζαν τα παιδικά χαμόγελα και αγνή αγάπη για την ΟΜΟΝΟΙΑ, πραγματοποιήθηκε χθες ανοικτή συγκέντρωση στο πλαίσιο της προσπάθειας για σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα σε όλους όσους αποτελούν την οικογένεια της ομάδας μας, αλλά και για οικονομική ενίσχυση του Σωματείου.
Το παρών τους έδωσαν τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Χρίστος Νεοφύτου (Γεν. Γραμματέας), Φώτος Ιωάννου, Κώστας Κωνσταντίνου και Αντρέας Λάμπρου, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, Αντρέας Χαρίτου, Κούλλης Ιακώβου και Παύλος Δράκος, ο Ράινερ Ράουφμαν, ο βοηθός προπονητής, Άκης Ιωακείμ, όπως και οι ποδοσφαιριστές, Ρενάτο Μαργκάσα και Άλεξ Ρούμπιο.
Το επίπεδο διατηρήθηκε σε πάρα πολύ καλά επίπεδα, πραγματοποιήθηκε γόνιμος διάλογος, έγινε ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων, ενώ υποβλήθηκαν και αρκετές ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους. Οι ποδοσφαιριστές μας μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο της ομάδας μας.
Τέλος, από την εκδήλωση συγκεντρώθηκε το χρηματικό ποσό των 3250 ευρώ, από πωλήσεις εισιτηρίων διαρκείας και εισφορές. Ευχαριστούμε θερμά τόσο τους διοργανωτές της χθεσινής ανοικτής συγκέντρωσης, όπως και όλους όσους έδωσαν το παρών τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


 

www.omonoia.com.cy