Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ποιοι ποδοσφαιριστές θα είναι σήμερα κοντά σας

Ποιοι ποδοσφαιριστές θα είναι σήμερα κοντά σας

photo-2_5


Οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που μένουν Λυθροδόντα, Πέρα Χωριό και Ορμήδεια, θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν με τους παίκτες της ομάδας μας και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Σήμερα Δευτέρα 31/03/14 θα συνεχιστεί ο κύκλος των μεγάλων ανοικτών συγκεντρώσεων που σκοπό έχουν αφενός τη σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αφετέρου την οικονομική ενίσχυση του Σωματείου μας.

Η ανοικτή συγκέντρωση στο Πέρα Χωριό θα πραγματοποιηθεί στο οίκημα του Ερυθρού Αστέρα Πέρα Χωρίου και θα ξεκινήσει στις 19:30, ενώ το παρών τους σ’ αυτήν θα δώσουν οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Εφραίμ, Ονησίφορος Ρουσιάς και Χριστόφορος Χαραλάμπους.

Στο οίκημα του ΣΥ.ΦΙ. Λυθροδόντα θα πραγματοποιηθεί άλλη μία ανοικτή συγκέντρωση, που θα ξεκινήσει στις 19:00 και σ’ αυτήν θα δώσουν το παρών τους οι ποδοσφαιριστές Χοσέ Μορέιρα, Χάρης Κυριάκου και Παναγιώτης Θεράποντος.

Η τρίτη ανοικτή συγκέντρωση της ημέρας θα διεξαχθεί στο οίκημα της Ομόνοιας Ορμήδειας, θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα παρευρεθούν σ’ αυτήν οι ποδοσφαιριστές Αντρέ Σκέμπρι, Άντονι Σκαραμοτσίνο και Κόριν Μπρούκς.

Και στις τρεις ανοικτές συγκεντρώσεις θα δώσουν το παρών τους μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, όπως και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές. Θα πραγματοποιηθεί συζήτηση και διάλογος, θα ανταλλαγούν ιδέες και απόψεις, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα μοιράσουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν με τον κόσμο.

Στο χώρο και των τριών ανοικτών συγκεντρώσεων θα υπάρχει συνεργείο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας και εισφορών για οικονομική ενίσχυση τους Σωματείου μας.