Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πολλές οι άμεσες δουλειές

Πολλές οι άμεσες δουλειές


Ακόμα δεν έχει καταρτιστεί σε σώμα, έχει όμως ένα βουνό να ανέβει. Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει πολλές άμεσες δουλειές να διεκπεραιώσει και από σήμερα κιόλας, πρέπει να ξεκινήσει το τρέξιμο. Πιο άμεσα βέβαια, τα κριτήρια της UEFA τα οποία μας χτυπάνε ήδη την πόρτα.

Σε 30 μέρες η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να έχει παραδώσει συνεπή φάκελο για τα κριτήρια. Σε 45 λήγει η προθεσμία συμπλήρωσης οποιωνδήποτε στοιχείων. Η νέα διοίκηση, θα πρέπει να τρέξει για έσοδα αφού καλείται να βρει ένα ποσό της τάξεως του 1,5 εκατομμυρίου. Στους τρόπους πέραν από τις όποιες προσωπικές χορηγίες, έχουν θέσει και τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης χρονιάς και άλλους τρόπους.

Πέραν των κριτηρίων είναι και τα θέματα τεχνικού διευθυντή και προπονητή. Το καλοκαίρι θα υπάρχουν ανακατατάξεις στο ρόστερ και όλοι θα νιώθουμε πιο άνετα αν αυτές γίνουν κατόπιν εισήγησης επαγγελματιών. Ο Δώρος Σεραφείμ είχε πει σε δηλώσεις του σε ραδιόφωνο πως έχουν γίνει ήδη επαφές με τεχνικό διευθυντή. Αναμένεται πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα γίνουν κι άλλα πράγματα γνωστά.