Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρωτοβουλία Εθελοντές Ομόνοιας

Πρωτοβουλία Εθελοντές Ομόνοιας

img_2235


Η πρωτοβουλία Εθελοντές Ομόνοιας έχει συσταθεί με μοναδικό στόχο την υποβολή συγκεκριμένων προτάσεων που αποσκοπούν στην αναδιάρθρωση του Σωματείου μας ώστε να λειτουργήσει σε ορθότερες βάσεις , για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που οι σημερινές ποδοσφαιρικές, οικονομικές και άλλες συνθήκες απαιτούν.

Θα θέλαμε να ευχηθούμε στο νέο Δ.Σ. της Ομόνοιας, να καταφέρει να βρει τις λύσεις στα προβλήματα που θα προκύψουν στο μακρύ δρόμο της οικονομικής και όχι μόνο εξυγίανσης. Παραμένουμε στη διάθεσή του, για οποιαδήποτε βοήθεια μας ζητήσει.

Η αντιμετώπιση των κινδύνων και των προκλήσεων , απαιτεί ενότητα και συλλογική δράση. Ως πρωτοβουλία Εθελοντές Ομόνοιας θεωρούμε πως η ενότητα , θα προκύψει μόνο μέσω της αποβολής της εσωστρέφειας που ταλάνιζε για χρόνια το Σωματείο μας. Γι’ αυτό σαν πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση αυτή, καλούμε το νέο Δ.Σ να εξετάσει και να εγκρίνει άμεσα τις όποιες αιτήσεις μέλους εκκρεμούν. Το νέο Δ.Σ. , με εξωστρέφεια και τόλμη , όπως οι συνθήκες το απαιτούν, θα πρέπει να επανεξετάσει και να εκσυγχρονίσει τις διαδικασίες εγγραφής νέων μελών, δίνοντας κίνητρα για να αυξηθεί η βάση των μελών του Σωματείου μας. Τα οφέλη που θα προκύψουν δεν θα είναι μόνο οικονομικά.

Για πληροφορίες, ιδέες και προτάσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω email στο [email protected]