Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σειρά παίρνει ο τεχνικός διευθυντής

Σειρά παίρνει ο τεχνικός διευθυντής

0ball


Υπάρχουν δύο απόψεις για την σχέση προπονητή-τεχνικού διευθυντή. Η πρώτη λέει ότι ο προπονητής αποτελεί επιλογή του τεχνικού διευθυντή, για την οποία μάλιστα αυτός κρίνεται. Η δεύτερη λέει πως προπονητής και τεχνικός διευθυντής καλούνται να να συνεργαστούν παρότι ο κόουτς δεν επιλέχθηκε από τον Τ.Δ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προχωράει με βάση το δεύτερο μοντέλο και πλέον αναζητείται ο τεχνικός διευθυντής που θα συνυπάρξει με τον Καϊάφα και θα τον ενισχύσει ουσιαστικά σε θέματα προγραμματισμό και μεταγραφών.

Όπως έχει ήδη γραφτεί πολλές φορές, τα φαξ έρχονται βροχή στην Κυπράνωρος. Προς το παρόν οι πληροφορίες λένε πως δεν έχει τελειώσει η αξιολόγηση βιογραφικών, όμως όπως αιφνιδίασε με το θέμα προπονητή, το ίδιο θα κάνει και για τον τεχνικό διευθυντή η διοίκηση. Ρούι Τζούνιορ και Νεόφυτος Λάρκου έχουν πέσει στο τραπέζι, το ίδιο όμως και αρκετά άλλα ονόματα, κάποια με προϋπηρεσία σε πρωταθλήματα σαφώς μεγαλύτερα του δικού μας. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα μάθουμε περισσότερα.

Σχολιάζοντας το θέμα σήμερα ο Δώρος Σεραφείμ, είπε: “Έχουμε προτάσεις ενώπιον μας και στις επόμενες 5-10 μέρες θα πάρουμε την απόφαση μας, αφού τις μελετήσουμε, κάτι που ακόμη δεν έγινε. Πολλά όμως θα εξαρτηθούν και από το οικονομικό, διότι δεν πρόκειται να ξεφύγουμε”.