Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στήριξε τους παίκτες του ο Καϊάφας

Στήριξε τους παίκτες του ο Καϊάφας


Ασπίδα προστασίας για τους παίκτες του ο Κώστας Καϊάφας. Μιλώντας χθες στην συγκέντρωση που έγινε στην Λεμεσό, ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών και να αντιληφθεί ότι περνάνε μια δύσκολη χρονιά.

“Στο ποδόσφαιρο αν δεν έχεις καθαρό μυαλό δεν μπορείς να παίξεις καλά”, είπε ανάμεσα σε άλλα ο αιώνιος αρχηγός για να καλύψει στη συνέχεια συγκεκριμένα τον τωρινό αρχηγό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Γιώργο Εφραίμ λέγοντας πως “είναι μεγάλος παίκτης και έχει πολλά να προσφέρει στην ομάδα μας”. Γενικά ο Καϊάφας στάθηκε στο πλευρό των παικτών του και έδειξε πως θα τους στηρίξει 100%.

Την ίδια στιγμή πάντως, φρόντισε να τους στείλει μήνυμα. “Από το ποδόσφαιρο, το μόνο που σου μένει στο τέλος είναι η αγάπη του κόσμου. Ούτε τα λεφτά, ούτε η δόξα, μόνο αυτό το συναίσθημα που σε κάνει να νιώθει ο κόσμος”. Εφραίμ, Κυριάκου και Θεράποντος άκουσαν με προσοχή τον προπονητή τους. Ελπίζουμε πως τους ενέπνευσε να δουλέψουν σκληρά και να ανεβάσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που της αξίζει.