Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στη Λάρνακα με παίκτες και παλαίμαχους

Στη Λάρνακα με παίκτες και παλαίμαχους

img_8424


Ξεκινάνε σήμερα από τη Λάρνακα (12/03, 19:00 στο οίκημα του ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας / Αμμοχώστου) οι ανοικτές συγκεντρώσεις, στα πλαίσια της προσπάθειας για σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα σε όλους όσους αποτελούν την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και την οικονομική ενίσχυση του Σωματείου μας. Το παρόν τους στη συγκέντρωση θα δώσουν οι Ζοσέ Μορέιρα, Ρικάρντο Φερνάντες και Ονησίφορος Ρουσιάς από το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ τους παλαίμαχους θα εκπροσωπήσουν οι Σωτήρης Καϊάφας και Αντρέας Κανάρης.

Πιο κάτω η ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη σημερινή συγκέντρωση:

Μεγάλη ανοικτή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί αύριο (12/03, 19:00) στο οίκημα του ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας / Αμμοχώστου, στο πλαίσιο της προσπάθειας αφενός για σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα σε όλους όσους αποτελούν την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αφετέρου για οικονομική ενίσχυση του Σωματείου μας.
Το παρών τους στη συγκέντρωση θα δώσουν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Σωτήρης Καϊάφας και Αντρέας Κανάρης, όπως και οι ποδοσφαιριστές Ζοσέ Μορέιρα, Ρικάρντο Φερνάντες και Ονησίφορος Ρουσιάς.
Θα γίνει εποικοδομητικός διάλογος, ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα έχουν και την ευκαιρία για να υποβάλουν τα ερωτήματά τους. Επίσης, οι ποδοσφαιριστές θα μοιράσουν αυτόγραφα, θα φωτογραφηθούν και θα συνομιλήσουν με τον κόσμο της ομάδας μας.
Στο χώρο θα υπάρχει συνεργείο για διάθεση εισιτηρίων διαρκείας, όπως και λαχνών εισφοράς.