Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στο χέρι μας είναι

Στο χέρι μας είναι

vik_7035


Αρκετοί φίλοι της ομάδας μας από χθες εκφράζουν τη φοβία ότι θα αποτελέσει το τωρινό τεχνικό τημ αποδιοπομπαίο τράγο. Ότι δηλαδή μέχρι το τέλος της χρονιάς δεν θα καταφέρει να διορθώσει τα προβλήματα μας, θα του φορτωθούν και θα αποχωρήσει. Στο χέρι μας είναι να αποφύγουμε αυτή την παγίδα και να δούμε πως το μέλλον μας είναι συνυφασμένο μαζί τους.

Στον πάγκο μας χθες κάθονταν γραμμή Καϊάφας, Ιωακείμ και Ράουφμαν. Τρεις παίκτες που έδωσαν τη ψυχή τους όταν αγωνίζονταν, τρεις άνθρωποι που και με το τέλος της καριέρας τους είναι ΟΜΟΝΟΙΑ. Αν δεν στηρίξουμε αυτούς, αν δεν αντιληφθούμε όλοι πως όποια κι αν είναι τα αποτελέσματα δεν φταίνε σε τίποτα και δεν μπορούν να κριθούν, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Το τεχνικό τημ ανέλαβε μια ομάδα που εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε πως σχεδιάστηκε λανθασμένα, που άλλαξε 4 προπονητές, έχει οικονομικά προβλήματα, δεν είναι δουλεμένη και έχει και πρόβλημα δυνάμεων!

Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, για να μην κάψουμε το δυνατό χαρτί που έχουμε στον πάγκο μας. Πρέπει να το πάρουμε απόφαση πως κάποια πράγματα θα τα διορθώσει ο Καϊάφας, αλλά να μην νομίζουμε πως θα γίνουμε Μπαρτσελόνα από τη μια μέρα στην άλλη. Αυτή είναι  ομάδα μας φέτος, αυτήν θα στηρίξουμε για να καταφέρει να πάρει την έξοδο στην Ευρώπη και αυτό το τεχνικό τημ πρέπει να αφήσουμε να δουλέψει και μακάρι να σχεδιάσει ξανά την ΟΜΟΝΟΙΑ από την αρχή. Κι όταν λέμε εμείς, δεν εννοούμε μόνο κόσμο αλλά και τη διοίκηση.