Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συνάντηση Διοίκησης-Οργανωμένων (audio)

Συνάντηση Διοίκησης-Οργανωμένων (audio)


Στο ίδιο τραπέζι θα καθίσουν οι οργανωμένοι με τους νέους διοικούντες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σε μία προσπάθεια για βελτίωση των σχέσεων των δύο πλευρών, με κύριο στόχο να βγει η ΟΜΟΝΟΙΑ πιο δυνατή. Μιλώντας το μεσημέρι στο Σούπερ ΣΠΟΡ FM, ο Ανδρέας Δημητρίου ενημέρωσε πως εκτός από τις συναντήσεις με τα οργανωμένα σύνολα, θα γίνουν και άλλες συναντήσεις σε όλες τις επαρχίες.

«Προτεραιότητα της νέας διοίκησης είναι η οικονομική εξυγίανση. Το πρώτο στοίχημα είναι τα κριτήρια Μαρτίου. Για να επιτευχθεί αυτό, πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Παίρνουμε το διαρκείας μας και ως αντάλλαγμα έχουμε μία θέση στα εντός έδρας παιχνίδια σε πολύ χαμηλές τιμές. Μεγάλη προσπάθεια γίνεται και από την οικονομική επιτροπή του Λώρη Κυριάκου και φαίνεται να υπάρχει ανταπόκριση. Επίσης προγραμματίζονται κάποιες ενέργειες από το Δ.Σ. για να έρθουν λεφτά στο σωματείο. Θα γίνουν και κάποιες συναντήσεις με τον κόσμο σε όλες τις επαρχίες».

Αρχίζουν συναντήσεις και με τους οργανωμένους για βελτίωση των σχέσεων με τη διοίκηση
«Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε όπως συναντηθεί με εκπροσώπους όλων των οργανωμένων συνόλων σε μια προσπάθεια να βγει η ΟΜΟΝΟΙΑ δυνατή μέσα από τις συναντήσεις. Μέσα από το διάλογο να αναπτυχθεί όσο το δυνατό καλύτερη σχέση με τα οργανωμένα σύνολα. Ασφαλώς η καλή σχέση με τα οργανωμένα σύνολα, σημαίνει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βγει νικήτρια. Ο χρόνος περνά και θα πρέπει να εντατικοποιήσουμε τις προσπάθειες για να τα καταφέρουμε ξανά».

Το θέμα του Τεχνικού Διευθυντή
«Θα πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί στο τι λέμε για το Ρούι Τζούνιορ. Μιλάμε για ένα άνθρωπο που εργάζεται σε άλλη ομάδα. Δεν έχει εξεταστεί σοβαρά κανένα όνομα. Η διαδικασία πρόσληψης τεχνικού διευθυντή βρίσκεται σε πολύ αρχικό στάδιο. Ο στόχος είναι να γίνει προσεκτική επιλογή. Δεν θέλουμε να γίνει βιαστική επιλογή».

Ακούστε τις δηλώσεις: