Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συνάντηση Δ.Σ. – Οργανωμένων

Συνάντηση Δ.Σ. – Οργανωμένων

img_6983


Προσπάθεια για βελτίωση των σχέσεων μεταξύ της διοίκησης και των οργανωμένων, για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Για το σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του Σωματείου μας συνάντηση ανάμεσα σε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου με επικεφαλής τον υπεύθυνο της επιτροπής φιλάθλων, Αντώνη Τζιωνή και εκπροσώπων από όλα τα οργανωμένα σύνολα των οπαδών της ομάδας μας, στους οποίους μίλησε και ο πρόεδρος του Σωματείου μας, Δώρος Σεραφείμ.

Όπως ανακοινώθηκε αργότερα, στη συνάντηση το Διοικητικό Συμβούλιο ξεκαθάρισε πως προτεραιότητα αποτελεί η οικονομική εξυγίανση του Σωματείου, τονίζοντας παράλληλα πως σε πρώτο πλάνο θα είναι όλα όσα αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Όλοι όσοι παρευρέθηκαν στη συνάντηση επέδειξαν έντονη διάθεση για να στηρίξουν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Επίσης, συμφωνήθηκε όπως ανάλογες συναντήσεις πραγματοποιούνται τουλάχιστο μία φορά το μήνα.

Το τελικό μήνυμα της διοίκησης ήταν: Το Διοικητικό Συμβούλιο διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει σε καθημερινή βάση και σε συνεργασία πάντα με τα οργανωμένα σύνολα, αλλά και όλο τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να υλοποιεί τη φιλοσοφία του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».