Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συνέντευξη Χρίστου Νεοφύτου

Συνέντευξη Χρίστου Νεοφύτου

 


Το νέο μέλος της διοίκησης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Χρίστος Νεοφύτου, παραχώρησε συνέντευξη σε αθλητική ιστοσελίδα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στους κανονισμούς της ΚΟΠ αλλά και στους στόχους που έχει το νέο Δ.Σ. της ομάδας μας.

Η συνέντευξη είναι του Γλαύκου Μιχαηλίδη / gsports.co

Νέος στο συμβούλιο αλλά παλιός στην ΟΜΟΝΟΙΑ έτσι;
Ναι, στο συμβούλιο μπορεί να χαρακτηριστώ σαν νέος αλλά είμαι νομικός σύμβουλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το 2005 και εμφανιζόμουν σε όλες τις δικαστικές και εκπροσωπούσα το σωματείο για όλα τα αθλήματα, ενώ διετέλεσα και ένα χρόνο αντιπρόεδρος της επιτροπής καλαθόσφαιρας, μέλος της δευτεροβάθμιας επιτροπής εφέσεων των κριτηρίων της ΟΥΕΦΑ και τρία χρόνια πειθαρχικός εισαγγελέας ποδοσφαίρου. ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ όμως από τότε που μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου σκαρφαλωμένος στα μπετόν του ΓΣΠ και του Μακαρίου σταδίου και «στριμωγμένος» ανάμεσα σε φίλους ομονοιάτες φιλάθλους στην κερκίδα, υποστηρίζοντας με φανατισμό αλλά πάντοτε κόσμια την ομάδα μου.

Τι θυμάσαι από τις δικαστικές αναμετρήσεις;
Πάρα πολλά πράγματα αλλά έντονα θυμάμαι όταν μετά από καταγγελία του Κώστα Καϊάφα καταφέραμε μετά από σκληρή μάχη να τον αθωώσουμε σχεδόν χαράματα κάτι που το εισπράξαμε με ιδιαίτερη χαρά. Κοίταξε Γλαύκο είτε το θέλουμε είτε όχι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει στην δικαστική. Κάποιο ποτήρι θα πέσει στον αγωνιστικό χώρο κάποια φωτοβολίδα θα ανάψει, κάποιο χαρτάκι θα πετάξει πάνω από το γήπεδο η ομάδα χρειάζεται κάποιον να είναι εκεί και να την υποστηρίζει -πάντοτε αφιλοκερδώς- αυτή είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Διαβάστε την συνέχεια της συνέντευξης του.