Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΣΟΦΟ!!! – Συνθήματα στο Γέρι για αγράμματους Έλληνες

ΠΣΟΦΟ!!! – Συνθήματα στο Γέρι για αγράμματους Έλληνες


Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας μας για την επίθεση που έγινε χθες στο βράδυ στο Γέρι. Νυχτοβάτες τα έβαλαν με τούβλα και πόρτες.

“Θρασύδειλοι νυχτοβάτες έδρασαν χθες βράδυ, αναγράφοντας ρατσιστικά, υβριστικά και εμετικά συνθήματα στους τοίχους του προπονητικού κέντρου της ομάδας μας, «Ηλίας Πούλλος».

Για άλλη μία φορά γνωστά φασιστικά στοιχεία ενεργώντας με την κάλυψη του σκότους – εκεί που ξέρουν μία ζωή να κινούνται – πιστεύουν πως μπορούν να βλάψουν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Να τους ενημερώσουμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πέρασε διωγμούς και φασιστικές νοοτροπίες και όχι μόνο δεν λύγισε, αλλά αντίθετα αγκαλιάστηκε από την αγάπη του κόσμου και κατέστη η λαοφιλέστερη ομάδα της Κύπρου.

Από το περιεχόμενο των συνθημάτων, όπως διαπιστώνεται μέσα από το φωτογραφικό υλικό που παρουσιάζουμε, φαίνεται πως σχετίζονται και με τον σημερινό αγώνα που έχει να δώσει η ομάδα μας. Το όλο θέμα έχει ήδη καταγγελθεί στην Αστυνομία… που ελπίζουμε αυτή τη φορά να κάνει κάτι.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ τονίζει ξεκάθαρα πως δεν πρόκειται να ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές, που το μόνο που καταφέρνουν είναι να προάγουν τη βία, το φανατισμό και τον ρατσισμό, φαινόμενα τα οποία το Σωματείο μας έμπρακτα προσπαθεί να πατάξει από τον καιρό της ίδρυσής του”.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ΟΜΟΝΟΙΑ: