Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα διαρκείας της ομάδας μας και μέσω του Online Ticketing

Τα διαρκείας της ομάδας μας και μέσω του Online Ticketing

vik_8675


Μάθετε με ποιο τρόπο μπορείτε να αγοράσετε το διαρκείας σας από το σπίτι. Δείτε αναλυτικά σε βίντεο πως δουλεύει το Online Ticketing. Η ανακοίνωση της διοίκησης:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει τον κόσμο της πως θα ξεκινήσει από σήμερα (08/03), στις 11:00, η διαδικασία αγοράς ή ανανέωσης εισιτηρίου διαρκείας μέσω του Online Ticketing, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον κάθε φίλαθλο να αγοράζει το εισιτήριό του (είτε εισιτήριο αγώνα, είτε εισιτήριο διαρκείας), ακολουθώντας μία πολύ απλή και σύντομη διαδικασία, από το δικό του χώρο και οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί.

Πιο κάτω παραθέτουμε ενημερωτικά βίντεο για τη διαδικασία εγγραφής στο Online Ticketing, αλλά και για το πώς γίνεται η αγορά και η ανανέωση εισιτηρίου διαρκείας.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ONLINE TICKETING
Πιο κάτω μπορείτε να δείτε ενημερωτικό βίντεο για το πώς μπορείτε – με μία πολύ απλή διαδικασία – να εγγραφείτε στο σύστημα Online Ticketing. Αυτήν τη διαδικασία θα την κάνετε μόνο μία φορά, καθώς αφού εγγραφείτε στο Online Ticketing, θα χρησιμοποιείτε τους προσωπικούς σας κωδικούς για να εισέρχεστε.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ONLINE TICKETING
Πιο κάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο, το οποίο σας ενημερώνει για το πώς μπορείτε – με πολύ απλό τρόπο – να ανανεώσετε το εισιτήριο διαρκείας σας μέσω του συστήματος Online Ticketing.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ONLINE TICKETIG
Πιο κάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ενημερωτικό βίντεο, για την πολύ απλή διαδικασία αγοράς εισιτηρίου διαρκείας μέσω του Online Ticketing.