Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το έζησε έντονα ο Καϊάφας

Το έζησε έντονα ο Καϊάφας

a103


Για τον απλό κόσμο, ήταν ένα φιλικό, ένας τρόπος να περάσει ήσυχα το απόγευμα του. Για τον προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο χθεσινός αγώνας κόντρα στην Ελπίδων, ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για συμπεράσματα σχετικά με την αξία ή την προοπτική συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, αλλά και την ετοιμότητα άλλων.

Ξεκινώντας από το τελευταίο, ο κόουτς είδε με ικανοποίηση τους Ασσίς και Αντράντε να παίρνουν αρκετά αγωνιστικά λεπτά, να ανεβάζουν το δείκτη ετοιμότητας τους και να φωνάζουν πλέον παρόν για εντεκάδα. Αν θα είναι σε αυτήν, είναι απόφαση του τεχνικού τημ, ο Ασσίς πάντως συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Από κει και πέρα, ο Καϊάφας ήθελε να δει και νεαρούς. Το γεγονός ότι ξεκίνησε τον Σοφοκλέους, δείχνει ότι είτε είδε κατ’ ιδίαν παιχνίδια των Νέων, είτε φρόντισε να ενημερωθεί κατάλληλα. Όση ώρα ήταν οι μικροί στο χορτάρι, ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φρόντιζε να τους δίνει οδηγίες και να ζητά συγκεκριμένα πράγματα από αυτούς. Φαίνεται να πιστεύει πως υπάρχει ταλέντρο στις ακαδημίες και θα δούμε ποιοι θα πάρουν ευκαιρίες και σε επίσημο.