Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το παράδειγμα του Παναθηναϊκού

Το παράδειγμα του Παναθηναϊκού

Τεχνικός Διευθυντής και Προπονητής της ομάδας

Το τριφύλλι της Ελλάδας αντιμετωπίζει τα ίδια οικονομικά προβλήματα με αυτό της Κύπρου. Πρόσφατα ένας αναγνώστης μας είχε στείλει την άποψη του για τον Γιάννη Αλαφούζο και το τι προσπαθεί να πετύχει στον Παναθηναϊκό των πολλών οικονομικών προβλημάτων που προέκυψαν από την κακοδιαχείριση των περασμένων χρόνων.


Ο Παναθηναϊκός με σωστό πλάνο, με τεχνικό διευθυντή και προπονητή με γνώσεις, κατάφερε να κτίσει μια ομάδα που πάει για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των πλέι οφ ενώ στο πρόσφατο ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, όλοι έμειναν έκπληκτοι από την εικόνα του τριφυλλιού και τη μεγάλη νίκη του επί του Ολυμπιακού με 0-3.

Διαβάστε πιο κάτω, από κείμενο το Gazetta.gr, γιατί ο Παναθηναϊκός πρέπει και να αποτελέσει το παράδειγμα για την ΟΜΟΝΟΙΑ των επόμενων χρόνων. 

“Ο Γιάννης Αναστασίου χρησιμοποίησε 14 παίκτες, οι συνολικές απολαβές των οποίων φτάνουν όσα σχεδόν λαμβάνει μόνος του ο Μίτσελ (2 εκατ. ευρώ), που παίρνει περίπου δέκα φορές περισσότερα χρήματα από εκείνα του Έλληνα τεχνικού (200 χιλ. ευρώ), όπως παρουσιάζει το «Goal»!

Ο πιο ακριβοπληρωμένος είναι ο Μάρκους Μπεργκ με αποδοχές στις 400 χιλ. ευρώ «καθαρά», με τον Νίκο Μαρινάκη που μπήκε αλλαγή στις καθυστερήσεις να έχει συμβόλαιο μόλις 30 χιλ. ευρώ!

Δείτε αναλυτικά: Καπίνο (80 χιλ.), Τριανταφυλλόπουλος (60 χιλ.), Κουτρουμπής (60 χιλ.), Σίλντενφελντ (215 χιλ. – παίρνει ακόμα τόσα από τη Ντιναμό Μόσχας), Νάνο (110 χιλ.), Λαγός (70 χιλ.), Ζέκα (230 χιλ.), Πράνιτς (250 χιλ.), Αμπέιντ (70 χιλ.), Ατζαγκούν (90 χιλ.), Μπεργκ (400 χιλ.), Πέτριτς (180 χιλ.), Καρέλης (60 χιλ.), Μαρινάκης (30 χιλ.).

Σύνολο: 1.905.000 ευρώ