Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το πλάνο του Καϊάφα

Το πλάνο του Καϊάφα

gmi_1684


Δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς είχε μόνο 2 μέρες προπόνησης με τους ποδοσφαιριστές του. Ο αιώνιος αρχηγός προσπάθησε κυρίως να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του και ζήτησε να δει συγκεκριμένα βασικά πράγματα. Κάποια πρόσωπα βέβαια θα αλλάξουν.

Άμυνα

Ο Χάρης Κυριάκου επιστρέφει στην εντεκάδα. Κατά τα άλλα ο Μορέιρα θα είναι στον άσσο, ο Σκάρα με το  Σερφά κεντρικό αμυντικό δίδυμο και ο Λεάντρο αριστερό μπακ. Θέση, με πιο λίγες πιθανότητες χτυπάει και ο Αλαμπί, με τον Σκάρα να πάει σε αυτή τη περίπτωση αριστερό μπακ.

Μεσαία Γραμμή

Σερτζίνιο και Μαργκάσα είναι δεδομένοι στον άξονα, με τους Λεάντρο και Φερνάντες να διεκδικούν τη τρίτη θέση, με τον δεύτερο να είναι το φαβορί. Στα φτερά θα βρεθούν Εφραίμ και Σκέμπρι. Υπάρχει βέβαια και το (μάλλον απομακρυσμένο) ενδεχόμενο ο Εφραίμ να παίξει σε θέση επιτελικού και στα φτερά να βρεθεί ο Ρούμπιο.

Επίθεση

Ο Άλεξ Ρούμπιο θα είναι ο μοναδικός προωθημένος. Σε περίπτωση που τελικά παίξει στα φτερά, σε ρόλο φορ ο χρυσός σκόρερ με την Άχνα Ρουσιάς.