Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το scouting να αρχίσει άμεσα

Το scouting να αρχίσει άμεσα

therapontos4


Η νέα διοίκηση έχει ήδη μιλήσει για στροφή στις ακαδημίες μας και γενικά τον Κύπριο ποδοσφαιριστή. Θεωρούμε λοιπόν δεδομένο πως παίκτες όπως ο Φιλιώτης και ο Θεράποντος θα ανέβουν για τα καλά στην πρώτη ομάδα  αλλά και νεαροί που παίζουν στη Β ομάδα και ξεχωρίζουν (δεν αναφέρουμε ονόματα γιατί δεν θέλουμε να αδικήσουμε κανένα. Υπάρχουν παιδιά που δείχνουν καλά στοιχεία)  θα αξιολογηθούν άμεσα από την τεχνική ηγεσία.

Πέραν όμως από τους νεαρούς της δικής μας ακαδημίας που προφανώς πρέπει και επιβάλλεται να έχουν προτεραιότητα στις επιλογές μας, υπάρχουν αρκετοί μικροί από άλλες ομάδες που ήδη πήραν ευκαιρίες. Είναι πιο εύκολο για μια μικρή ομάδα να βάλει ένα μικρό να παίξει και η οικονομική κρίση έδωσε ευκαιρίες σε συγκεκριμένους. Ρίχνοντας μια ματιά στην Εθνική U21, βρίσκει κανείς γνωστά ονόματα, αφού έχουν παίξει αντίπαλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αυτοί οι παίκτες, πρέπει να αξιολογηθούν από τον τεχνικό διευθυντή και το νέο προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είναι επιλογές χαμηλού κόστους και ποδοσφαιριστές που ονειρεύονται την μετακίνηση σε μια μεγάλη ομάδα. Επαναλαμβάνουμε πως προτεραιότητα πρέπει να έχουν τα δικά μας παιδιά, δεν είναι κακό όμως να κοιτάμε και τι υπάρχει αλλού.