Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τρόμαξε, αλλά επέστρεψε στις νίκες

Τρόμαξε, αλλά επέστρεψε στις νίκες

ns014731


Ένα γκολ του Ρουσιά στο 7′  ήταν αρκετό για να επιστρέψει η ΟΜΟΝΟΙΑ στις νίκες. Η ομάδα μας μπήκε νωρίς μπροστά στο σκορ, όμως είχε αρκετά άσχημα διαστήματα και θα μπορούσε να τα πληρώσει. Τελικά χάρη στην κλάση του Μορέιρα αλλά και την τύχη πήρε τους 3 βαθμούς.

Α’ ημίχρονο

Με την ΟΜΟΝΟΙΑ μπροστά στο σκορ τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 3′ η ομάδα μας πλησίασε το γκολ, όμως το σουτ του Ρουσιά απέκρουσε ο Κουντούλ. Στο 5′ ένα σουτ του Ρούμπιο πέρασε άουτ, ενώ στο 7′ το σκορ άνοιξε. Ο Αντέλκοβιτς έκανε λάθος γύρισμα, ο Ρουσιάς που παραμόνευε το εκμεταλλεύτηκε και με όμορφη πλάσα έκανε το 1-0! Τέσσερα λεπτά αργότερα, η Άχνα σκόραρε μετά από περιπετειώδη φάση, όμως το γκολ ακυρώθηκε ορθά σαν οφσάιντ το οποίο υπέδειξε έγκαιρα ο Αθηνόδωρος Ιωάννου, αλλά καθυστέρησε πάρα πολύ να δει ο κάκιστος Μούσκος. Στο 23′ η Άχνα λίγο έλειψε να ισοφαρίσει, όμως ο Μορέιρα απέκρουσε με τα πόδια απευθείας κόρνερ του Αουρέλιο. Στο επόμενο λεπτό, ο Ρουσιάς στον αιφνιδιασμό βρήκε τον Ρούμπιο που πλάσαρε, όμως ο Κουντούλ απέκρουσε. Στο 41′ ο Ρούμπιο έκανε ωραία ενέργεια και έδωσε στο Σκέμπρι, αλλά το σουτ του Μαλτέζου δεν ήταν καλό. Η τελευταία φάση ήταν για την Άχνα και ήταν η καλύτερη της στο ημίχρονο. Ο Τσιντί έφυγε μόνος, όμως ο Μορέιρα με το στήθος απέκρουσε εκτός περιοχής την πλάσα του. Σκορ ημιχρόνου 1-0.

Β΄ημίχρονο

Άσχημα μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο 47′ ο Μορέιρα απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Τσιντί σε κόρνερ. Μια κεφαλιά του Σίλας στο 50 αποκρούστηκε και πάλι από τον Πορτογάλο. Η πρώτη φάση για την ομάδα μας ήρθε στο 58′ με σουτ του Πλατινί να αποκρούεται από το Κουντούλ. Η επόμενη φάση ήταν και πάλι για την Άχνα όταν ο μόνος Αουρέλιο πλάσαρε από το πέναλτι άουτ. Η είσοδος του Εφραίμ στο γήπεδο φρέσκαρε κάπως την εικόνα και 1-2 σουτ του απείλησαν. Στο 64′ ο Αλαμπί έγινε επικίνδυνος, όμως το σουτ του πέρασε άουτ. 6 λεπτά αργότερα, η πιο μεγάλη ευκαιρία της ομάδας μας στο ημίχρονο. Ο Σκάρα έκανε σέντρα, ο Σκέμπρι μπήκε στη πορεία της μπάλας και ο Κουντούλ απέκρουσε. Η μπάλα έφτασε στον Εφραίμ που σούταρε δυνατά, αμυντικός όμως απέκρουσε προ της γραμμής. Από το σημείο αυτό και μετά η ΟΜΟΝΟΙΑ έπεσε ξανά και οι μεγάλες φάσεις ανήκαν στον αντίπαλο. Στο 73 ο Στόλερ έφυγε από θέση οφσάιντ μόνος, ο Μορέιρα όμως απέκρουσε. Στο 76′ ο Λεάντρο έκανε σουτ που κτύπησε στα σώματα και 2 λεπτά αργότερα η ευκαιρία του αγώνα για την Άχνα. Σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, εντελώς μόνος ο Στόλερ σουταρει στο δοκάρι κι στην επαναφορά ο Ταλ έκανε κεφαλιά άουτ! Στο 88′ ο Εφραίμ βρήκε υπέροχα τον Ρούμπιο, όμως ο Ισπανός καθυστέρησε και σούταρε άσχημα. Στο 90+1 ο Μπούργκιτς έφυγε μόνος από θέση οφσάιντ, αλλά ο Αλαμπί τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή. Στο επόμενο λεπτό, ο ΡΟύμπιο έφυγε στον αιφνιδιασμό και σούταρε άουτ, ενώ είχε καλύτερες επιλογές.

Συμπερασματικά

Αν λέγαμε ότι μας άρεσε αυτό που είδαμε θα είμασταν ψεύτες. Στο τέλος της ημέρας μετράνε οι 3 βαθμοί, η αλήθεια είναι όμως πως ενόψει των πλέι οφ πρέπει να ανεβούμε. Ελπίζουμε πως η νίκη θα βοηθήσει την ψυχολογία της ομάδας.