Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει

Υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει

vik_6054


Η πρόσληψη των Κώστα Καϊάφα και Άκη Ιωακείμ, χαροποίησε την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που βλέπει πλέον πιο θετικά τα πράγματα. Είναι δυο άτομα ιδιαίτερα αγαπητά στον κόσμο, που έχουν προσφέρει πάρα πολλά και που θα έχουν μεγάλη στήριξη. Ας μην γελιόμαστε όμως υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά να γίνει.

Καϊάφας και Ιωακείμ θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να πετύχουν και να βγάλουν την ΟΜΟΝΟΙΑ από το τέλμα. Θα έχουν πολλές περισσότερες πιθανότητες να το πετύχουν, αν δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες. Μιλάμε προφανώς για τα ίδια βήματα επαγγελματισμού για τα οποία κάναμε λόγο και πριν την πρόσληψη τους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να εκσυγχρονιστεί σε όλα τα επίπεδα. Δεν είναι μόνο ο τεχνικός διευθυντής που θα κάνει τη διαφορά, αλλά και η καλύτερη οργάνωση στο προπονητικό κέντρο, η ενίσχυση του έμμισθου προσωπικού και η καλύτερη στελέχωση του τημ.

Είναι σίγουρα θετικό, που μετά το Σαβέφσκι, μπαίνει στο τιμόνι άλλος ένας αγαπητός προπονητής. Δεν θα κουραστούμε όμως να λέμε πως θα χρειαστεί στήριξη και από τον κόσμο και από τη διοίκηση. Τόσο ψυχολογική, όσο και από άποψη συνθηκών.