Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Υπάρχουν κίνητρα

Υπάρχουν κίνητρα

vik_8084


Η απόσταση από την κορυφή, περιορίζει τους στόχους μας σε έξοδο στο Europa League. Λίγο πολύ μάλιστα, αυτή είναι εξασφαλισμένη, αφού για να μην βγούμε Ευρώπη πρέπει να αναστήσουμε την Ανόρθωση, ή να κάνει ένα μίνι ποδοσφαιρικό θαύμα η Δόξα Κατωκοπιάς. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχει κίνητρα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Το όνομα και η φανέλα της είναι αρκετά κίνητρα, όμως υπάρχουν και άλλα.

Καταρχάς η ομάδα μας θέλει ρεβάνς από τον αποκλεισμό του κυπέλλου. Κάτι του χρωστάμε του Απόλλωνα και έχουμε ήδη δείξει πως μπορούμε να τον πατήσουμε. Οδηγός μας, το πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Απόλλωνα, στον πρώτο αγώνα της φάσης των 8. Σε εκείνο το διάστημα, η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε κάνει τον αντίπαλο να μοιάζει μικρός και αυτό καλείται να ξανακάνει.

Από κει και πέρα, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως σε 4 επισκέψεις στο Τσίρειο η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει κερδίσει ακόμα. Έχει χάσει από την ΑΕΛ και τον Απόλλωνα στο πρωτάθλημα, εξήλθε ισόπαλη με τον Άρη για τον ίδιο θεσμό, ενώ έχασε ξανά από τον επόμενο αντίπαλο της στο θεσμό του κυπέλλου. Καιρός να ξανακάνουμε το Τσίρειο δεύτερο σπίτι μας.