Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Φεύγουν οι διεθνείς, άγνωστη η μέρα του αγώνα

Φεύγουν οι διεθνείς, άγνωστη η μέρα του αγώνα


Στις αποστολές των Εθνικών τους ομάδων ενσωματώνονται αύριο έξι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για φιλικά παιχνίδια που έχουν οριστεί την ερχόμενη Τετάρτη.  Πέντε ποδοσφαιριστές πάνε με τις Εθνικές Ανδρών και ένας με την Ελπίδων και ενώ είναι άγνωστο πότε θα αγωνιστεί η ομάδα μας το Σαββατοκύριακο.

Η Μάλτα αντιμετωπίζει την Αλβανία με τον Σκέμπρι να βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής. Η Κύπρος υποδέχεται την Βόρειο Ιρλανδία και ο Πάμπος Χριστοδούλου έχει καλέσει Κυριάκου και Εφραίμ. Στην αποστολή της Ουγγαρίας για τον αγώνα με την Φινλανδία βρίσκεται μετά από πολλά χρόνια και ο Λέο, ενώ φιλικό θα έχει και το Πράσινο Ακρωτήρι, με τον Πλατινί να αγωνίζεται κόντρα στο Λουξεμβούργο.

Ο έκτος παίκτης είναι ο Αντρέας Παναγιώτου Φιλιώτης που αντικατέστησε σήμερα τον Μάριο Στυλιανού στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων, αφού ο παίκτης του Απόλλωνα αντικατέστησε με τη σειρά του τον Τζέισον Δημητρίου στην αποστολή των ανδρών.

Ο αγώνας ΟΜΟΝΟΙΑΣ-Εθνικός ήταν ορισμένος για το περασμένο Σάββατο, όμως η αποχή των διαιτητών, μεταφέρει την αγωνιστική για το Σαββατοκύριακο 8-9 Μαρτίου. Η λογική λέει πως ο αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα οριστεί Κυριακή, ώστε οι παίκτες να προλάβουν να επιστρέψουν στο Ηλίας Πούλλος και να έχουν τουλάχιστον μερικές προπονήσεις πάνω στα πόδια τους.