Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Φιλικό των νεαρών και ετοιμότητας των ηγετών

Φιλικό των νεαρών και ετοιμότητας των ηγετών


Όπως όλα τα φιλικά παιχνίδια, έτσι και το σημερινό, αφορά μόνο τον προπονητή που έβγαλε τα δικά του συμπεράσματα για νεαρούς και παίκτες που είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής. Οι πράσινοι επικράτησαν των νεαρών της Εθνικής Ελπίδων με 2-1 με σκόρερ τους Αλίπιο ( 10′ πεν) και Ασσίς (33′).

Ο Κώστας Καϊάφας εκμεταλλεύτηκε το σημερινό φιλικό, ώστε να ανεβάσει το επίπεδο ετοιμότητας των Ζοάο Πάουλο Αντράντε και Νούνο Ασσίς, με τους δύο Πορτογάλους άσους να δείχνουν πανέτοιμοι για τους επόμενους αγώνες πρωταθλήματος.

Στους διακριθέντες του σημερινού φιλικού ήταν ο μικρός ο Ανδρέας Σοφοκλέους (04/04/1997) της ομάδας των Νέων. Ο νεαρός ήταν στους βασικούς και αγωνίστηκε ως κεντρικός μέσος, μια θέση που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ο Κώστας Καϊάφας, για τούτο και ο μικρός έπαιρνε συνέχεια οδηγίες από το κόουτς. Ο Σοφοκλέους κέρδισε το πέναλτι στο 10ο λεπτό το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Αλίπιο ενώ ήταν πρωταγωνιστής και σε άλλες περιπτώσεις.

Στο πρώτο μέρος η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε καλό ρυθμό και έφτιαξε φάσεις αφού αρκετά ορεξάτοι ήταν οι παίκτες που επιλέχθηκαν για την επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έδωσε χρόνο σε περισσότερους νεαρούς από την δεύτερη ομάδα. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον αγώνα και το ποιοι αγωνίστηκαν στο live της αναμέτρησης.