Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χτύπησαν διάνα τον Γεννάρη

Χτύπησαν διάνα τον Γεννάρη

vik_7815


Το δείγμα είναι πλέον αρκετά μεγάλο, αφού έπαιξαν αρκετά παιχνίδια στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Τόσα ώστε να εξάγουμε σχετικά ασφαλή συμπεράσματα. Οι πράσινοι κτύπησαν διάνα το Γεννάρη αποκτώντας τους Σερτζίνιο και Ρούμπιο. Είναι δύσκολο να βρεις καλούς παίκτες στη μέση της χρονιάς κι όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να αποκτήσει 2.

Αμφότεροι βρίσκονται σε πολύ καλή ηλικία. O Σερτζίνιο είναι στα 25 και ο Ρούμπιο στα 20. Προφανώς έχουν αρκετά χρόνια μπροστά τους να προσφέρουν, ενώ σημαντικό είναι να αναφερθεί πως οι απολαβές τους βρίσκονται μέσα στα οικονομικά πλαίσια για την επόμενη χρονιά. Πραγματικά αναρωτιόμαστε πως θα έμοιαζε η ΟΜΟΝΟΙΑ αν δεν τους έφερνε λίγο μετά τα Χριστούγεννα. Και το πιο όμορφο είναι πως δείχνουν να θέλουν και να απολαμβάνουν ότι βρίσκονται στην ομάδα μας

Στα του χθεσινού παιχνιδιού, ο Σερτζίνιο έδωσε πολλές μάχες, δεν επέτρεψε στους αντίπαλους χαφ να κάνουν παιχνίδι, ενώ έγινε απειλητικός με μια κεφαλιά και ένα σουτ. Όσον αφορά τον Ρούμπο, ταλαιπώρησε αφάνταστα τόσο τον Αντωνιάδη όσο και τον Αλεξάνδρου με τη ταχύτητα του και τις ντρίπλες του.