Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όταν η απόδοση, δυσκολεύει τους ηγέτες

Όταν η απόδοση, δυσκολεύει τους ηγέτες

assis5


Ο Νούνο Ασσίς είναι κατά την άποψη του γράφοντα, ένας από τους ποιοτικότερους, αν όχι ο ποιοτικότερος ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα. Ο Ζοάο Πάουλο Αντράντε, είναι ο πιο ολοκληρωμένος αμυντικός που είδαμε στο νησί μας εδώ και χρόνια. Και οι δύο, προπονούνται εδώ και ένα δεκαήμερο κανονικά. Κανείς τους όμως δεν μπορεί αν θεωρείται δεδομένος για την εντεκάδα.

Κι αυτό γιατί η ομάδα αποδίδει τόσο καλά στις θέσεις που αγωνίζονται, που ίσως να είναι και ρίσκο να αλλάξει. Ας ξεκινήσουμε από το κέντρο της άμυνας, εκεί δηλαδή που συνήθως είναι ηγέτης ο Ζοάο. Σερφά και Σκαραμοτσίνο έμοιαζαν ανίκητοι στα ντέρμπι με Αποέλ και Απόλλωνα, ενώ τα έβρισκαν με κλειστά μάτια. Την ίδια στιγμή ο Λεάντρο που θεωρητικά πήρε τη θέση του Σκάρα, έκανε τα καλύτερα του παιχνίδια. Είναι εύκολο να κάνεις αλλαγή;

Όσον αφορά τα χαφ, ο Ρικάρντο Φερνάντες μπορεί να μην έπιασε ψηλά επίπεδα απόδοσης, πέρασε όμως αρκετές κάθετες μπαλιές κάτι που φαίνεται του έχει ζητήσει ο Κώστας Καϊάφας. Επιπρόσθετα έχει βρεθεί χημεία στα χαφ. Θεωρούμε πολύ πιθανό την Κυριακή βασικός να είναι ο Νούνο, αλλά και πάλι ο κόουτς θα προβληματιστεί.

Βέβαια, μακάρι να ήταν μόνο αυτά τα προβλήματα μας. Να δυσκολεύεται δηλαδή ο προπονητής να χωρέσει στην εντεκάδα παικταράδες, γιατί η ομάδα αποδίδει! Το σημαντικό είναι να παίζει καλά η ΟΜΟΝΟΙΑ!