Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ώρα για αλλαγή!

Ώρα για αλλαγή!


Ο Κώστας Καϊάφας κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην αναμέτρηση με τον Ερμή.

Ο Κύπριος τεχνικός θέλει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του με το δεξί, πετυχαίνοντας το διπλό στο γήπεδο «Αμμόχωστος». Στις 18:00 ο αγώνας, για την 25η αγωνιστική με τηλεοπτική μετάδοση από την Cytavision και με ζωντανή ενημέρωση στην ιστοσελίδα μας.

Χθες ο νέος προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μίλησε κυρίως στους αρχηγούς της ομάδας, δίνοντας σύνθημα νίκης στα ντέρμπι που ακολουθούν. Ο Καϊάφας σαν παίκτης πάντα έβγαζε πάθος και χαρακτήρα, και το ίδιο ζητάει και από τους παίκτες του τώρα.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε στην δεύτερη ημέρα του νέου προπονητικού τιμ στο «Ηλίας Πούλλος». Δεν υπολογίζονται για το αυριανό ματς οι Χοσέ Θερβέρα (κάρτες), Νούνο Ασσίς (τραυματίας) και Ζοάο Πάουλο (τραυματίας).

Η σημερινή προπόνηση περιλάμβανε τακτική και στατικές φάσεις. Με το τέλος της προπόνησης ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα:

Μορέιρα, Μπρουκς, Αλαμπί, Σκαραμοτσίνο, Μαργκάσα, Χαραλάμπους, Παναγιώτου, Λεάντρο, Φερνάντες, Κυριάκου, Σερτζίνιο, Ατάντα, Χατζηβασίλης, Θεράποντος, Σερφά, Ρουσιάς, Ρούμπιο, Πλατινί, Εφραίμ, Σκέμπρι, Αλίπιο και Τέιλορ.