Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έχουμε ντέρμπι σήμερα

Έχουμε ντέρμπι σήμερα

vik_6857


ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ σήμερα (18:00, PrimeTel, live omonoianews.com) και όπως και να το κάνουμε, είναι αιώνιο ντέρμπι. Ανεξάρτητα από τη βαθμολογική θέση και την κατάσταση της κάθε ομάδας, μιλάμε για παιχνίδια αμφίρροπα, τριπλής παραλλαγής που λέμε στο ποδόσφαιρο. Αποέλ και ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν πολύ διαφορετικά κίνητρα, όμως και οι δυο θέλουν πολύ τη νίκη. Το Αποέλ κτυπάει τον τίτλο, η ΟΜΟΝΟΙΑ περνάει μια από τις πιο δύσκολες χρονιές της ιστορίας της.

Η ομάδα μας δεν διεκδικεί κάποιο τίτλο και οι βαθμολογικοί της στόχοι, αγγίζουν μόνο την Ευρώπη. Έχει όμως άλλους λόγους να θέλει να φύγει θριαμβεύτρια από το ΓΣΠ. Τα αιώνια ντέρμπι είναι πάντα ξεχωριστά και η νίκη μετράει και από πλευράς γοήτρου. Το γόητρο και το πρεστίζ αρκούν από μόνα τους για να δώσουν κίνητρα στους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. Οι ποδοσφαιριστές μας, όπως μαρτύρησε και ο προπονητής μας πέρασαν πολλά μες τη χρονιά. Θέλουν τη νίκη πρώτα από όλα για τους εαυτούς τους αφού αμφισβητήθηκαν έντονα.

Δεν είναι μόνο αυτοί που απογοητεύτηκαν από τη φετινή χρονιά όμως. Είναι πολύ περισσότερο ο κόσμος. Για αυτόν τον υπέροχο πράσινο ΛΑΟ, που δεν εγκατέλειψε ποτέ την προσπάθεια, αξίζει να δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν, για να του χαρίσουν μια νίκη που θα του επιτρέπει να περπατάει με το κεφάλι ψηλά.