Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Για την πρώτη νίκη στα πλέι οφ

Για την πρώτη νίκη στα πλέι οφ

vik_9128


Την Ανόρθωση υποδέχεται σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ (18:00, PrimeTel, live omonoianews.com) με μοναδικό στόχο την πρώτη της νίκη στα πλέι οφ, αλλά και την εποχή Κώστα Καϊάφα. Η ομάδα μας πάει στο παιχνίδι χωρίς τον βασικό της δεξιό μπακ Χάρη Κυριάκου, αλλά και τους Γκανίου Ατάντα και Αντρέα Παναγιώτου Φιλιώτη αλλά όντας το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Οι εμφανίσεις της ομάδας κόντρα σε Απόλλων και Αποέλ, αλλά και η λυπηρή εικόνα που εκπέμπει ο αντίπαλος Ανόρθωση δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για την ετικέτα του φαβορί που αποδώσαμε στον πρόλογο. Στο ποδόσφαιρο όμως κανένα παιχνίδι δεν κερδίζεται στη θεωρία. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να κερδίσει τον αγώνα, πρέπει να εμφανιστεί σοβαρή, πειθαρχημένη και κυρίως πιο αποτελεσματική από ότι στα προηγούμενα παιχνίδια της.

Η ώρα για νίκη έφτασε. Καλές άλλωστε οι εντυπώσεις, αλλά πολύ καλύτερη η ουσία που είναι οι 3 βαθμοί. ΟΜΟΝΟΙΑ-Ανόρθωση λοιπόν και η νίκη είναι μονόδρομος! Άλλωστε οι ήττες Απόλλωνα και Ερμή, δίνουν ελπίδα για αναθεώρηση στόχων, αυτή τη φορά προς τα πάνω!