Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Είμαστε καλύτεροι!

Είμαστε καλύτεροι!

vik_8791


Από την επομένη του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα, γράφουμε συνεχώς πως παρά την κατάσταση διάλυσης στην οποία δείχνει να βρίσκεται ο επόμενος αντίπαλος μας Ανόρθωση, δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Συνήθως οι ομάδες λίγο πριν το…τέλος, αντιδράνε σε μια τελευταία προσπάθεια να επιβιώσουν και το ίδιο θα κάνει και η κυρία.

Την ιδια στιγμή βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε το πιο σημαντικό: είμαστε καλύτερη ομάδα. Έχουμε καλύτερους παίκτες και μάλιστα αυτή την περίοδο που διανύουμε, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει και καλύτερη αυτοπεποίθηση. Το αν θα καταφέρει να αντιδράσει η Ανόρθωση και αν θα το κάνει αποτελεσματικά, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από εμάς. Πρέπει να το επιτρέψει η ΟΜΟΝΟΙΑ για να ανακάμψει ο αντίπαλος και ελπίζουμε πως έχουμε μάθει από νεκραναστάσεις του παρελθόντος.

Χρειάζεται ισορροπία στις αντιδράσεις μας. Είμαστε καλύτεροι και με αυτή την σκέψη στο μυαλό πρέπει να πάμε στο ντέρμπι. Την ίδια στιγμή να θυμόμαστε ότι οι ομάδες της εξάδας δεν μπορούν να υποτιμηθούν, έτσι πρέπει να είμαστε σοβαροί από το 1 ως το 90.