Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επίσημα στον πράσινο πάγκο ο Καϊάφας

Επίσημα στον πράσινο πάγκο ο Καϊάφας


Μετά από σχεδόν πέντε χρόνια, ο Κώστας Καϊάφας επιστρέφει στο “Ηλίας Πούλλος”, αυτή τη φορά όμως ως πρώτος προπονητής της ομάδας μας. Ο πρώην αρχηγός αναλαμβάνει και επίσημα τα ηνία της αγαπημένης του ομάδας και στο δύσκολο του έργο θα έχει συμπαραστάτη του τον πολύ καλό του φίλο και συνεργάτη, Άκη Ιωακείμ. Στο τεχνικό τιμ θα προστεθεί και ο γυμναστής της Αλκής. Εκ πρώτης η συνεργασία αφορά δύο μήνες.

Διαβάστε ακόμα: Ανακοινώνεται ο Καϊάφας

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο έκρινε αναγκαία, μετά τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας, την πρόσληψη προπονητή για να δώσει νέα πνοή στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σε σημερινή του έκτακτη συνεδρία αποφάσισε την πρόσληψη του Κώστα Καϊάφα και του επιτελείου του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Παράλληλα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι προσπάθειες για πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

Η πρόσληψη του Κώστα Καϊάφα είναι άμεση, συνεπώς θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας μας στον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον Ερμή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τον μεγάλο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τον πρώην αρχηγό της ομάδας μας και νυν προπονητή μας, Κώστα Καϊάφα.

Ευχαριστούμε θερμά τους Άλεξ Κάσερες, Νέναντ Στάροβλαχ και Φάτζιο Μπούις, για τη πολύτιμή τους βοήθεια. Αμφότεροι θα συνεχίσουν κανονικά να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα μας, από άλλα πόστα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!