Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καϊάφας: “Ευχαριστημένος. Ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια”

Καϊάφας: “Ευχαριστημένος. Ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια”


Ευχαριστημένος δήλωσε ο Κώστας Καϊάφας, στην πρώτη του νίκη από τη μέρα που ανέλαβε τα ηνία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι δύο προπονητές διαφώνησαν στη φάση του πέναλτι.

Καϊάφας: Ευχαριστώ τον συνάδελφο για τα καλά λόγια και του εύχομαι καλή συνέχεια. Μπήκαμε στο παιχνίδι με γκολ από τα αποδυτήρια. Ήταν ατυχές πως το δεχθήκαμε γιατί ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε, ένα διψασμένο αντίπαλο μια μεγάλη αντίπαλο. Περιμέναμε το πιο δύσκολο παιχνίδι ως τώρα. Ευτυχώς για μας ήρθε το πέναλτι, για μένα ήταν. Μετά την κόκκινη μια ομάδα ήταν στο γήπεδο, αν και σηκώνει πολλή βελτίωση. Μπορούμε να παίξουμε πιο γρήγορα, με καλύτερη κατοχή και πιο πολλά γκολ, αλλά σιγά σιγά. Είμαι ευχαριστημένος για την πρώτη μου νίκη και θα δουλέψουμε για ακόμα καλύτερη συνέχεια. Καλή συνέχεια στο συνάδελφο.

Κωστένογλου:  Θεωρώ πως στο ξεκίνημα αιφνιδιάσαμε και προηγηθήκαμε και φαινόμασταν ικανοί για 2ο γκολ. Δυστυχώς μια απόφαση του διαιτητή άλλαξε τη ροή. Όχι μόνο δόθηκε πέναλτι που αμφιβάλω αν ήταν, δόθηκε και κόκκινη άνευ λόγου. Διατηρήσαμε την καλή εικόνα και ο αντίπαλος δεν έκανε πολλές φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο έκανε αλλαγές και έκανε περισσότερες φάσεις. Είμαι ικανοποιημένος με τα παιδιά και συνεχίζουμε. Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τον συνάδελφο που είναι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα.