Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να δείξουν αν το λέει η ψυχή τους

Να δείξουν αν το λέει η ψυχή τους

vik_5803


Η εικόνα δεν ήταν καλή στο παιχνίδι με την Άχνα, όμως το γκολ του Ρουσιά έδωσε τους 3 βαθμούς. Με τον ένα τρόπο ή τον άλλο, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι εκεί και έχει την ευκαιρία αν κερδίσει τον Ερμή, να πιάσει μετά από πάρα πολύ καιρό τετράδα. Ο στόχος που κυνηγάμε είναι ο ελάχιστος, η έξοδος στην Ευρώπη, όμως οι παίκτες καλούνται να δείξουν αν το λέει η ψυχή τους, ή αν περιμένουν να τελειώσει η χρονιά.

Για να καταφέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ να πιάσει την τέταρτη θέση και στη συνέχεια να διατηρηθεί σε αυτήν, πρέπει βέβαια να αλλάξει άρδην την αγωνιστική της όψη. Τα παιχνίδια πλέον δυσκολεύουν, τα λάθη και τα νεκρά διαστήματα πληρώνονται. Όσο δύσκολη κι αν ήταν (και είναι ακόμα) η χρονιά, οι παίκτες πρέπει συγκεντρωμένα και παθιασμένα να ψάξουν τη νίκη και να πάρουν το ζητούμενο.

Εδώ που έχει φτάσει χρονικά και όχι μόνο η χρονιά, είμαστε ρεαλιστές, δεν περιμένουμε θεαματική βελτίωση. Ζητάμε όμως οι παίκτες, που αναγνωρίζουν πως η εικόνα δεν είναι αυτή που αρμόζει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, να τα δώσουν όλα για να βελτιωθεί η βαθμολογική μας θέση και να κλειδώσει η Ευρώπη.