Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο Καϊάφας που αγαπήσαμε

Ο Καϊάφας που αγαπήσαμε

kos_5484


“Θα το πω δεν φοβάμαι. Η ευθύνη βαραίνει τους προηγούμενους. Δεν γίνεται να λέγεσαι ΟΜΟΝΟΙΑ και να μην έχεις καθαρόαιμο επιθετικό πέραν του Ρουσιά“, είπε χθες στη διάσκεψη ο Κώστας Καϊαφας, εμφανώς θυμωμένος που μέσα σε 4 μέρες, η ομάδα μας έχασε δυο ντέρμπι για τον ίδιο λόγο. Μας θύμισε έτσι τον Καϊάφα που όλοι αγαπήσαμε.

Αληθινός και αυθόρμητος, αυτός ήταν πάντα ο Κώστας Καϊάφας και όπως φάνηκε αυτός εξακολουθεί να είναι. Μπορεί να ωρίμασε αρκετά από τον καιρό που έγινε προπονητής, όμως παραμένει αληθινός. Αυτό που πιστεύει θα το πει και θα το στηρίξει με ότι έχει και δεν έχει. Το σημαντικό εδώ που είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι να νιώσει την ασφάλεια, να πράττει πάντα με βάση το καλύτερο για την ομάδα. Γιατί είμαστε βέβαιοι πως έχει πολλά να της δώσει.

Πέραν από το συναισθηματικό δέσιμο οποιουδήποτε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ με το θέμα Καϊάφας, κάποια πράγματα φωνάζουν. Το τεχνικό τημ κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ να βελτιώσει τη ψυχολογία και την εικόνα της ομάδας και το αποτέλεσμα γοητεύει. Αναμένουμε με ενθουσιασμό τη συνέχεια.