Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πάθος, θέληση αποτελεσματικότητα

Πάθος, θέληση αποτελεσματικότητα

vik_7454


Το Αποέλ είναι σε καλύτερη κατάσταση λέει το ρεπορτάζ. Σπάνια όμως σε αιώνια ντέρμπι παίζει ιδιαίτερο ρόλο ποιος είναι σε καλύτερη κατάσταση. Άλλωστε στον πρώτο γύρο ο αντίπαλος μας δεν βλεπόταν και καταφέραμε να τον αναστήσουμε, γιατί έδειχνε να το θέλει παραπάνω. Ακριβώς η θέληση, είναι το πρώτο συστατικό για επιτυχία σε ένα δύσκολο ματς.

Προφανώς μαζί με τη θέληση, έρχεται και το πάθος. Δεν έχει καθόλου σημασία, ότι δεν πάμε για πρωτάθλημα. Η φανέλα, ο κόσμος, το όνομα και η ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι αρκετοί λόγοι για να παίξουν οι ποδοσφαιριστές μας με ότι έχουν και δεν έχουν. Μιλάμε για ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ, το μεγαλύτερο ντέρμπι στο νησί και στο κάτω κάτω, μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εκτροχιάσουμε το Αποέλ από την πορεία τίτλου.

Τέλος, εξίσου σημαντική είναι και η αποτελεσματικότητα. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, ποιος θα σκοράρει πρώτος, ποιος θα αξιοποιήσει τις ευκαιρίες του, ποιος θα ρυθμίσει τη ψυχολογία. Στα ντέρμπι δε έχεις πολλές κλασσικές ευκαιρίες και αυτές που σου παρουσιάζονται, οφείλεις να τις εκμεταλλεύεσαι.