Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παράταση στις μειωμένες τιμές των διαρκείας

Παράταση στις μειωμένες τιμές των διαρκείας

vik_1743


Παράταση στις μειωμένες τιμές των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι τις 18 Μαΐου 2014 αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας. Με αυτό τον τρόπο δίνετε  η ευκαιρία στους φίλους της ομάδας μας που δεν αγόρασαν το εισιτήριο διαρκείας τους να το κάνουν μέχρι την σχετική ημερομηνία και να επωφεληθούν της μείωσης. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες πιο κάτω και δείτε τις τιμές που θα ισχύουν από τις 19 Μαΐου 2014:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει αποφασίσει όπως παρατείνει την ισχύ των υφιστάμενων μειωμένων τιμών των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2014-15, μέχρι και την Κυριακή, 18 Μαΐου 2014.

Δεν θα δοθεί καμία άλλη παράταση. Από τη Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014, οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας θα διαμορφωθούν όπως φαίνονται στον πιο κάτω πίνακα:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ευχαριστεί θερμά τους φίλους της ομάδας μας που έχουν ήδη εξασφαλίσει εισιτήριο διαρκείας για τη νέα σεζόν, ενώ καλεί τον υπόλοιπους όπως τα προμηθευτούν έγκαιρα, ούτως ώστε να επωφεληθούν τις μειωμένες τιμές.