Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Πιστεύουμε στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ» (audio)

«Πιστεύουμε στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ» (audio)

img_7095


Για το όραμα της νέας διοίκησης , για τα κριτήρια Μαρτίου για τον νέο τεχνικό της ομάδας, αλλά και για το ντέρμπι με τον Ερμή μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο νέος εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Λάκης Πολυκάρπου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Πρώτη τοποθέτηση: «Πρέπει να πω ότι οι τέσσερις πρόεδροι δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε ή να κάνουμε νέα καριέρα στο διοικητικά του σωματείου. Οι συνθήκες όμως μας οδήγησε στην κοινή απόφαση στην παρουσία μας τη δεδομένη χρονική στιγμή για να βοηθήσουμε το σωματείο. Να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε σταδιακά αυτό το χρέος να μειωθεί για αν μπορέσει η Ομόνοια να βάλει τις βάσεις για νέο ξεκίνημα και αγωνιστική αναβάθμιση. Έτσι λοιπόν ο πρώτιστος στόχος είναι να ασχοληθούμε με τα οικονομικά του σωματείου. Να ικανοποιήσουμε τις άμεσες ανάγκες με τα κριτήρια της ΚΟΠ και της ΟΥΕΦΑ για να μπορέσουμε τη νέα χρόνια να προγραμματίσουμε τη νέα χρονιά για να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί και αποτελεσματικοί σαν ποδοσφαιρική ομάδα»

Για τα κριτήρια Μαρτίου: «Σταθμίζοντας τους διάφορους παράγοντες που θα μας βοηθήσουν καταλήξαμε ότι πολύ σημαντικό για το σωματείο είναι να προπωλήσουμε ένα μεγάλο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας. Εξασφαλίζουμε ένα σημαντικό ποσό χωρίς να επιβαρύνουμε τον κόσμο της ομάδας. Στοχεύουμε σε ένα αριθμό τουλάχιστον 4.000 εισιτηρίων διαρκείας γεγονός που θα μας βοηθήσει να μαζεύψουμε ένα μεγάλο ποσό. Ξεκινούμε μια εκστρατεία για να προσεγγίσουμε οικονομικούς παράγοντες και φίλους του σωματείου για να μαζευτεί ένα πόσο τις τάξεως των 500.000 ευρώ».

Αν είναι εφικτός ο στόχος των κριτηρίων: «Θεωρώ ότι είναι εφικτός ο στόχος να περάσουμε τα κριτήρια. Αν λάβουμε υπόψη ότι η Ομόνοια έχει μεγάλο εκτόπισμα και ο κόσμος αισθανόμενος ότι πρέπει να βοηθήσει το σωματείο πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα και μπορούμε με να περάσουμε τα κριτήρια. Στην προηγούμενη χρονιά η ανταπόκριση του κόσμου βοήθησε την Ομόνοια. Πιστεύουμε στον κόσμο της Ομόνοιας και μαζικά θα δηλώσει παρόν σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια»

Για τον νέο προπονητή: «Αναμφίβολα με την κατάσταση που παρουσίαζε η ομάδα τον τελευταίο καιρό δεν μπορούσαμε να ήμασταν ήσυχοι και έπρεπε να προβούμε σε μια κίνηση. Θεωρήσαμε ότι στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο έπρεπε να είχαμε ένα προπονητή από την Κύπρο και να γνωρίζει το Κυπριακό ποδόσφαιρο και να έχει και σχέση με την ιστορία, αλλά και τους στόχους του σωματείου μας. Ο Κώστας Καϊάφας, θα ήταν ο άνθρωπος που θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα μας. Να ανέβει η ψυχολογία των παικτών για να μπορέσει η ομάδα να ανταποκριθεί στους επόμενους κρίσιμους αγώνες»

Για το ντέρμπι με τον Ερμή: «Είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερα σημαντικό. Ο Ερμής είναι μια ομάδα που φέτος παρουσιάζεται αρκετά δυνατός. Όμως δεν παύει να είναι ένας αντίπαλος όπως και οι άλλοι που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. Θα προσπαθήσουμε για την νίκη για να μπορέσουμε να ανέβουμε πιο ψηλά στη βαθμολογία και να θέσουμε τις βάσεις ώστε με καλά αποτελέσματα στα υπόλοιπα παιχνίδια και σε σύντομο χρονικό διάστημα να πάρουμε τη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη»

πηγή: sigmalive / Ράδιο Πρώτο