Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πλατινί: “Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο”

Πλατινί: “Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο”


Απολογήθηκε ο Λουίς Σοάρες Πλατινί που αντέδρασε στην αλλαγή του, στον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Εθνικό. Ο ποδοσφαιριστής αφού μίλησε πρώτα με την εφορία, ακολούθως ζήτησε συγγνώμη και από τους συμπαίκτες του για τη συμπεριφορά του. Ο Αφρικανός προέβη σε δηλώσεις, ζητώντας και από τον κόσμο όπως τον συγχωρέσει.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση της διοίκησης:

“Συνάντηση είχε σήμερα η Εφορία Ποδοσφαίρου του Σωματείου μας με τον ποδοσφαιριστή Πλατινί, κατά την οποία ζητήθηκαν εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή, τη στιγμή που είχε αντικατασταθεί στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας μας με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας.

Ο Πλατινί απολογήθηκε στην Εφορία Ποδοσφαίρου για τη συμπεριφορά του, ενώ ακολούθως ζήτησε συγγνώμη στην τεχνική ηγεσία και στους συμπαίκτες του. Ο ποδοσφαιριστής επέδειξε μεταμέλεια, καθώς αναγνώρισε το λάθος του, αλλά και την αναστάτωση που αυτό προκάλεσε στην ομάδα μας.

Επίσης, ο ποδοσφαιριστής έκανε την ακόλουθη δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας:

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, διότι αναγνωρίζω ότι η συμπεριφορά μου ήταν λανθασμένη και δικαιολογημένα προκάλεσε την αντίδρασή του. Διαβεβαιώνω όλους ότι θα συνεχίσω να δουλεύω με συνέπεια και αφοσίωση, ούτως ώστε να βοηθήσω την ΟΜΟΝΟΙΑ με όλες μου τις δυνάμεις. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η λανθασμένη ενέργειά μου ήταν απόρροια της συναισθηματικής μου φόρτισης λόγω της κακής μου παρουσίας στο παιχνίδι και όχι έκφραση αντίδρασης για το γεγονός ότι έγινα αλλαγή».

Μετά τη μεταμέλεια που επέδειξε ο Πλατινί, αλλά και τις απολογίες του προς την Εφορία ποδοσφαίρου, την τεχνική ηγεσία, τους συμπαίκτες του, αλλά και τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σε συνδυασμό με το γεγονός πως – μέχρι το συγκεκριμένο συμβάν – η συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή ήταν καθ’ όλα υποδειγματική, η Εφορία Ποδοσφαίρου θεωρεί το όλο θέμα λήξαν”.