Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρώτη φορά σαν φαβορί

Πρώτη φορά σαν φαβορί

vik_7875


Είναι φανερό πως εδώ και 3 εβδομάδες, από τότε που στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανέλαβαν οι Καϊάφας και Ιωακείμ δηλαδή, κάτι αλλάζει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ εμφανίζεται πιο απαιτητική στο γήπεδο, με περισσότερη αυτοπεποίθηση και οι παίκτες της πατάνε καλύτερα από τους αντιπάλους. Το σημερινό παιχνίδι με την Ανόρθωση εμφανίζει μια διαφορά σε σύγκριση με τα προηγούμενα δύο.

Ποια είναι αυτή; Η ομάδα μας σήμερα είναι το φαβορί του αγώνα. Είναι αυτή που αναμένεται αν ορίσει το ρυθμό και τον τρόπο που θα κυλήσει αγωνιστικά το ματς. Αυτή που θα κυνηγήσει να σπάσει την άμυνα του αντιπάλου, ενός αντιπάλου που λογικά θα περιμένει την ομάδα μας και θα παίξει αμυντικά. Βέβαια έχει ήδη αποδείξει η ΟΜΟΝΟΙΑ του Καϊάφα πως δεν την ανησυχεί αυτό.

Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, παρότι η ομάδα της Λεμεσού καιγόταν για βαθμούς, ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ που είχε περισσότερη κατοχή, που έπαιξε πιο επιθετικά και έψαξε περισσότερο το γκολ. Έχει λοιπόν και τα φόντα και τους παίκτες να πράξει και σήμερα το ίδιο, για να πάρει το ζητούμενο, τους 3 βαθμούς.