Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τώρα Αποέλ

Τώρα Αποέλ

vik_0714


Η πρώτη νίκη με τον Κώστα Καϊάφα στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι γεγονός. Οι πράσινοι έφτασαν στο τρίποντο με ανατροπή σφραγίζοντας εν τέλη την επιτυχία τους με γκολ στις καθυστερήσεις. Πλέον έχει φύγει και αυτό το βάρος από το κεφάλι των ποδοσφαιριστών μας και βλέπουμε χωρίς ιδιαίτερο άγχος τη συνέχεια.

Το πιο σημαντικό για την ομάδα μας είναι να συνεχίσει να βελτιώνεται και να κάνει ταμείο στο τέλος της χρονιάς. Να θέσει από φέτος τις βάσεις και να δει πως μπορεί να κτίσει για του χρόνου. Όπως και να το κάνουμε όμως, ο επόμενος αγώνας είναι ξεχωριστός και το αποτέλεσμα μονόδρομος: όταν αντίπαλος είναι ο αιώνιος, τότε ζητάμε μόνο το τρίποντο, τόσο απλά.

Είναι πάντως γεγονός πως το τελευταίο παιχνίδι μας με το Αποέλ, καθώς και το γενικό ανέβασμα της ομάδας έχει αποβάλει οποιαδήποτε δόση φοβίας ενόψει του ντέρμπι. Αυτοί πρέπει να μας φοβούνται όχι το αντίθετο και στο τέλος της ημέρας αυτοί έχουν περισσότερα να χάσουν. Την περηφάνια μας πάντως δεν τη χαρίζουμε σε κανένα και για αυτήν και μόνο, πάμε να πάρουμε το ντέρμπι!